Wysłany: 2010-02-02, 11:21 606 xxx xxx czy to numer ERA GSM?
Co poradzicie;dzwoni do mnie jakiś niezrównoważona/y i się rozłącza,albo pyta o głupoty,po prostu przeszkadza mi,chyba jest chory/a,raczej to kobieta.jak ustalić kto to jest personalnie.Operator chyba nie "zdradzi" nazwiska idioty/tki.Jak zadzwoniłem to mówi,że pomyliła się ale ja wiem,że to nie pomyłka.Mozna nie odbierać ale ja idiotów w książce nie wpisuję więc nie wiem,że to idiota.Kto ma radę?
[ Dodano: 2010-02-02, 11:25 ]
a co sądzicie;gdyby tak napisać tu cały numer telefonu tej idiotki?
606 xxx xxx,co z tego może wyniknąć?
Może by ją to uspokoiło i zmieni sposób zabawy,albo zacznie słuzyć telefon do rozmów?
pepe67
FW: 300.34.56 Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 08 Sie 2009 Posty: 118 Skąd: Niepolomice
Wysłany: 2010-02-02, 20:32 Re: 606 xxx xxx czy to numer ERA GSM?
staniwaw napisał/a:
Co poradzicie;dzwoni do mnie jakiś niezrównoważona/y i się rozłącza,albo pyta o głupoty,po prostu przeszkadza mi,chyba jest chory/a,raczej to kobieta.jak ustalić kto to jest personalnie.Operator chyba nie "zdradzi" nazwiska idioty/tki.Jak zadzwoniłem to mówi,że pomyliła się ale ja wiem,że to nie pomyłka.Mozna nie odbierać ale ja idiotów w książce nie wpisuję więc nie wiem,że to idiota.Kto ma radę?
[ Dodano: 2010-02-02, 11:25 ]
a co sądzicie;gdyby tak napisać tu cały numer telefonu tej idiotki?
606 xxx xxx,co z tego może wyniknąć?
Może by ją to uspokoiło i zmieni sposób zabawy,albo zacznie słuzyć telefon do rozmów?
taki mały offtopic, bo odpowiedź już dostałeś, ale mam komentarz do twojej wypowiedzi.
Wiem że jesteś zły z tego powodu, ale nie musisz tyle razy powtarzać słowa idiota, trochę mnie takie coś drażni, może to nie jest forum Języka Polskiego, ale jest to błąd :P i wiem, że nie każdy jest jakoś wybitnie zdolny z pisowni, ale takich rzeczy uczy się w podstawówce.
_________________ SE K300i - SE W300i - Nokia E51 Black + SanDisk 4GB Class 6
dzięki ale...piszesz o d...marynie,chyba uczysz sie do klasówki,albo egzaminu z etyki.
I to tyle na temat bo zaczyna nie dotyczyć już Nokii E51.
Nie masz pomysłu na pomoc...poczytaj tylko i siedź po cichu,papa
[ Dodano: 2010-02-03, 11:01 ]
Godfryt napisał/a:
dodaj ją do czarnej listy i zapomnij...
dzieki... i to jest najlepszy pomysł,masz pkt za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.