kubik
FW: Mega
Wiek: 18 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 45 Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2009-01-09, 17:54
Najdłużej miałem nokie 7650(koło 2lat).Mimo rozmiaru i słabej baterii uwielbiałem ten telefon,bo przez długi czas inne telefony,nie miały nawet BT.
Najkrócej miałem Motorole E1(2tygodnie),bo zobaczyłem e51 i stwierdziłem,że to to.
E51 miałem 4miesiące.Teraz mam nadzieje,że Samsung trochę mnie przytrzyma,bo to zaczyna być jak choroba.
Pozdr.
Moja średnia to 5 telefonów na rok (26 modeli przez 5 lat). Wymieniałem telefon co 3 miesiące aż nie trafiłem na E51 z którą już jestem prawie rok, zmienię tylko na E55,
pozdro
najdluzej mialem SE k700i i samsung v200 - okolo 2 lat tak samo nokia 6233 prawie 2 latka
byl jeszcze samsung z500 przez 2 miesiace, nokia n95 8gb przez 4 dni i 5320 przez 3 tygodnie, teraz mam e51 od miesiaca i mam zamiar zostawic sobie ja dlugo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.