Witam . Już nie długo kończy mi sie umowa z Mix+ (nareszcie ) i zamierzam zmienić na coś innego, ale już bez umowy. Dla tego postanowiłem założyć ten temat aby się dowiedzieć czegoś więcej o 36i6. Bo z tego co wyczytałem są opinię różnę i podłużnę:D
Więdz LuDzIsKa piszcię z własnego doświadczenią czy się opłaca to wziąść
Z GóRY dzIĘkujĘĘ
Kojoth Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 27
Wysłany: 2009-06-21, 19:15
Hmm, ja 36i6 używam jako drugiego telefonu (tak żeby pisać z dziewczyną i kilkoma znajomymi) i sprawdza się znakomicie. Wielu znajomych mam w Plusie, więc ESY Floresy są nieocenione. Ponadto są genialne pakiety internetowe, z których nie korzystam z powodu telefonu. Ceny połączeń też w normie. Od siebie polecam, świetna sprawa. No i Chill Bill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.