tompior111
Sieć GSM: Era
FW: 200.34.36 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 90
Wysłany: 2008-10-08, 21:39 Czarna E51 Play + TurboSim + 2GB
Witam, sprzedam czarną nokię E51-1 z Playa kupioną w styczniu w salonie Play (podbita gwarancja z dowodem zakupu) telefon posiada również 2 gwarancję z lutego z komisu w Krakowie. Stan oceniam na 5-, lekko obtarta obudowa, i starty przycisk nawigacji, na wyświetlaczu ma naklejoną folię poliwęglanową. Tel ma wgrane aplikacje: X-plore (przeglądarka plików), Garmin, SecMan (dzięki niemu nie ma problemu z błędem certyfikatu), Palringo (GG i inne komunikatory), PhoneGuard (zabezpiecza nasz tel w razie kradzieży), Advence Device Locks (można zabezpieczyć pliki hasłem), fring (skype), CameraFX (dodaje fajne efekty w aparacie), Super Bluetooth Hack (można się komuś na komę włamać), Smart Movie (do oglądania filmów), LCG Jukebox (odtwarzacz muzyki), emTube (do oglądania filmów np. z YouTube), BestTorch (wyświetlacz zmienia kolor i może służyć jako latarka), cCalc (lepsza wersja kalkulatora), cClock (można sobie ustawić lepszy zegar na wygaszaczu), Devicescape (lączy się z darmowym hostem, podobno może ominąć hasło na blokowanym Wi-Fi), DuDu (do nagrywania rozmów), restart, ProfiMail (do sprawdzania E-Maila), Hand Taskman. Do telefonu mogę dorzucić Turbosima jednak tel ostatnio w ramach gwarancji miał wgrany nowszą wersję symbiana (200.34.36) i nie chodzi, jednak jak poprzednio miał 100.xx.xx to chodził cacy. Oczywiście sprzedaję cały zestaw jak z salonu (karton, instrukcje, słuchawki, ściereczka i jakieś papiery) i dodatkowo dodaję kartę pamięci 2GB. Cena do uzgodnienia. Kontakt GG: 8354739, tel 514-007-370. Możliwa zamiana na czarną E51 z Ery. Na życzenie mogę wystawić telefon na allegro. Zdjęcia na maila ;)
[ Dodano: 2008-11-03, 22:40 ]
Odświeżam temat bo nadal aktualne. Cena jaka mnie interesuje to 450zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.