pytanko666
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-05-30, 14:46 Czytanie ebookow
Jestem nowy na forum, wiec witam wszystkich. Forum przegladalem jeszcze przed kupnem E51, teraz uz telefon mam i jestem "prawie zadowolony". Prawie, bo okazuje sie, ze moj telefon niestety nie bardzo jest w stanie poradzic sobie z plikami *.doc...
Na telefonie chcialbym czytac ebooki, ale niestety nie mam pojecia jak je otwierac. Gdy zaladowalem na telefon 4 pliczki worda okazalo sie,ze telefon rozpoznaje je jako word, ale niestety nie czyta ich w quickoffice tylko w notatniku. Jedyne co widze to krzaki, no moze nie do konca krzaki, ale cos jakbym przegladal strone WEB w html'u. gdy wchodze do Quickoffice to niestety nie mam opcji otworz plik:/
Mozecie mi cos doradzic? Chcialem zainstalowac program ReadM, ale niestety jest on pod starsze Symbiany i tutaj nie dziala....
Pozdrawiam Wszystkich
Edycja:
Witam, ale ze mnie ciapa, zmienilem rozszerzenie z rtf na doc i dziala :)
Temat mozna zamknac
Sorki za problem...
Edycja 2:
OK, jednak nie dziala, ten cholerny quickoffice jakos nie moze przeczytac pliku ktory ma 3 MB, bez sensu. Objawy sa tkaie, ze pisze, ze otwiera, leci pasek stanu, na samym koncu sie zatrzymuje i nic sie nie dzieje...help
ny__
Sieć GSM: Orange
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.