molikos
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-07-05, 15:01 dziwna przekreslona ikona pod bateria
Witam serdecznie
Od pewnego czasu pojawila mi sie pod symbolem baterii jakas dziwna przekreslona ikonka,o ktorej nie ma nigdzie w instruckji mowy(inst. z nokia.com)
Ciezko powiedziec co to jest bo jest bardzo male no i jeszcze przekreslone;./
Czy ktos ma moze jakies pomysly??
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
darkfurby
Wysłany: 2008-07-05, 15:51
A to może rysa na wyświetlaczu? albo martwe pixele..? może zamieść zdjęcie jak możesz to zobaczymy.
_________________ Nokia 3310 -> Nokia 3330 -> Nokia 6310i -> jakiś biedny sagem -> jakiś biedny samsung -> SE k750i + 1GB -> Nokia N73 -> Nokia E51 + karta 1gb ;p
Sieć GSM: Orange Pomógł: 7 razy Wiek: 25 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 123 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-07-05, 16:02
a nie jest to bluetooth ??
nie chodzi ci o ta ikone w kółku
Wysłany: 2008-07-05, 16:18 foto
nie to nie jest bluetooth ani zadna ryska..telefon jest nowy takze nic z tych rzeczy
Nie jest to zadna ikonak jaka mozna znalezc w instrukcji noki
Kurcze zrobilem zdjecie ale za bardzo nie wiem jak dodac;/
czytalem na faq ale tez nie idzie
Walcze dalej jak mi sie uda do zalacze fotke...
troszke niewyrazne ale moze ktos sie domysli co to moze byc
Z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam
Linki kodujemy zgodnie z regulaminem
darkfurby
Wysłany: 2008-07-05, 22:13
eeee...to napewno nic poważnego, pewnie masz jakąś funkcję wyłączoną albo coś...Pewnie sie z czyms bawiles i cos niechcacy wylaczyles/wlaczyles ;d. Jezeli dzwonic mozesz to chyba w niczym to nie przeszkadza :]
_________________ Nokia 3310 -> Nokia 3330 -> Nokia 6310i -> jakiś biedny sagem -> jakiś biedny samsung -> SE k750i + 1GB -> Nokia N73 -> Nokia E51 + karta 1gb ;p
molikos
Wysłany: 2008-07-05, 22:45 juz jasna sprawa
otoz zainstalowalem aplikacje blackberry i to byla jakas ikona z tym zwiazana bo jak usunalem wszystko wrocilo do normy...
W kazdym badz razie dziekuje wszystkim za uwage i podpowiedzi
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.