mne51
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-07-08, 17:30
Cytat:
Sprawdzałem jeszcze raz zostało 6 kresek tym czasie wykonano 5 minut połączeń i wysłano 1 SMS w celu przetestowania
Ciężko mi uwierzyć... Z wielkim trudem wytrzymałem tydzień z kilkunastoma smsami i wykonanymi/odebranymi połączeniami i po równym tygodniu bateria kaput... Trzyma kilka dni, nie przyglądałem się dokładnie ile, ale b. często korzystam z wi-fi, wszędzie gdzie przebywam najczęściej, to mogę skorzystać z internetu dzięki takiej opcji...
buchi
Sieć GSM: Play Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 10 Cze 2008 Posty: 124
Wysłany: 2008-07-08, 21:19
jezeli wytrzymales tydzien to ktos mogl wytrzymac 2 dni dluzej ;) widac jest to mozliwe jak mocno zacisnie sie pasa
IAO
Sieć GSM: Plus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 33
Wysłany: 2008-07-08, 21:59
Jestem w stanie uwierzyć w tydzień i dłużej. Bawiłem się trochę energy profilerem. Gdy telefon po prostu leży, to przy wyłączonym 3G i skanowaniu wifi, zużywa naprawdę śladowe ilości prądu.
mne51
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-07-08, 23:16
IAO napisał/a:
to przy wyłączonym 3G
jak to można wyłączyć... pojawia mi się to najczęściej gdy gubię zasięg... W swoim fonie mam baterie Made in China-tutaj upatruje minus tego fona...telefon Made in Finland :D... ale nie narzekam...nawet bateria trzymająca mi 3-4 dni nie jest w stanie zmienić mojej opinii o tym telefonie na negative..
IAO
Sieć GSM: Plus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 33
Wysłany: 2008-07-08, 23:45
W obecnych czasach to, gdzie coś zostało zrobione, nie ma większego znaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.