Wysłany: 2010-03-18, 01:04 Glosnik od rozmow. Wymiana.
Witam, mam problem z glosnikiem.
Powiem w skrocie bylo ok a teraz ledwo co slychac rozmowce. W zaciszu moze byc.
Obudowe rozkrecalem i bez obudowy glosnik nadal jest cichy. Siateczke dokladnie przeczyscile i nic to nie daje. Pewnie czeka mnie wymiana. Macie moze opis jaak wymienic ten glosnik.
Telefon jest na gwarancji lecz ostatnio zmienilem przez phenixa soft na 400 nie brandowany. A wczesniej przez nokia update na 300 orange. i Zgubilem dowod zakupu. Wiec chyba serwis odpada.
Z tego co tu pare razy widziałem na forum, to wymiana jest banalnie prosta, ale podobno trzeba to robić bardzo z wyczuciem i delikatnie. Ja tam wolałem iść do pierwszego lepszego komisu z fonami z własnym głośnikiem i wymiana kosztowała 5 zł.
Jesli jednak chcesz to zrobić sam, zaintresuj sie tym :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.