Czytalem ze jest mozliwosc połączenia telefonu z komputerem, a nastepnie darmowy internet na telefonie. Takie cos bardzo by mi sie przydalo lecz znalazlem tylko opis jak to zrobic via bluetooth. Niestety ja mam tylko kabel usb. Jak ktos zna odpowiedz to niech pomoze, bo napewno jest wiecej uzytkownikow z standardowym usb niz z bluetooth. Tutaj na forum niestety takze takiego info nie znalazlem.
FW: 300.34.56 H Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Lut 2010 Posty: 107 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-13, 10:47
Nie obraź się, ale to co telefon ma na pokładzie - obraca Twój pomysł w perzynę.
Nie wyobrażam sobie korzystania z przeglądarki na telefonie z podłączonym usb.
Najtańszy router wifi kosztuje teraz pewnie z 50zł.
_________________ 200.34.36 era -> 400.34.011 -> 300.34.56 hack
ADSL 2x więcej;)
Ale bluetooth można zakupić za 10zł.
Przydałby mi się tak od czasu do czasu gdy ktoś zajmuje mój komputer.
Dobra, jeśli nikt nie wie to szkoda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.