Forum użytkowników telefonu nokia E51.Na naszym forum pomożemy Ci rozwiązać problem z telefonem nokia. Przed zakupem telefonu nokia E51 wejdz i zapoznaj sie z opiniami uzytkowników.
Znajdziesz tu także tapety, wygaszacze, Gry i inne.

| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: endriu
2009-02-04, 20:22
Gochat w Erze
Autor Wiadomość
Martus 

FW: 200.34.36
Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-04, 10:54   Gochat w Erze

Mam problem z Gochat. wykupilam w erze 5MB paczke omnix za 5 zl zebym mogla korzystac z gg. Sciagnelam sobie Gochat za 1.22 zl. wykoyzstalam dopiero 1 MB i juz musze placic:/ moj kolega wlaczyl w erze to samo paczke 5 MB i rowniez Gochat. on ma jeszcze gorzej bo od razu zaczelo mu naliczac w ogole nie korzystajac z pakietu paczki. dzwonil do ery i powiedzieli ze trzeba subskrypcje kupowac. weszlam na strone gochat i znalazlam krotka wzmiankę o subskrypcjach, zadnych szczegolow co za ile. myslalam ze Gochat jest za darmo nie tzreba kupowac subskrypcji tak jak w gg? przeciez jakis czas temu na forum bylo o darmowych komunikatorach i wlasnie gochat byl wymioeniony. dlaczego program nie korzysta z paczki interenetowej?

pomozcie prosze!!!

Znalazłam coś na stronie Gochat

Poprzez uruchomienie Komunikatora Użytkownik uzyskuje dostęp do sieci GoChat.

W ramach promocji każdy Użytkownik posiada nielimitowany dostęp do Komunikatora, bez konieczności ponoszenia opłaty subskrypcyjnej.

Po decyzji Operatora o zakończeniu okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 10, następuje automatyczne przejście subskrypcji w tryb płatny, co oznacza, że Operator będzie pobierał opłatę subskrypcyjną za każdy rozpoczęty okres 30 dni. Wysokość tej opłaty będzie określona niezależnie i podana do informacji na stronie
http://www.gochat.pl.

Aby przedłużyć subskrypcję Użytkownik będzie musiał wykonać podane w Komunikatorze kroki. Subskrypcja nie będzie automatycznie przedłużana na kolejne okresy bez ingerencji Użytkownika.

Operator zastrzega sobie prawo do zmiany: cen subskrypcji, okresu subskrypcji i zasad świadczenia Komunikatora na zasadach opisanych niniejszym Regulaminem.

Czy to znaczy ze Era za przeproszeniem nawet tu sie wpier... i decyduje kiedy zaczynam placic?

Zapoznaj sie z regulaminem forum, za nastepne jego zlamanie dostaniesz ode mnie nagrode

Ghanoir 
Awesome

FW: 300.34.56
Wysłany: 2009-02-05, 18:54   

Martus napisał/a:
Zapoznaj sie z regulaminem forum, za nastepne jego zlamanie dostaniesz ode mnie nagrode

No już bez przesady, ona ten tekst wkleiła ze strony, a sam link nie jest taki tajny :-P To się już robi trochę bezsensowne jak w tym tekście
http://www.kretyn.com/38345
.

A co do tematu, to nie wiem, co tu się dzieje, ale faktycznie Era ostatnio nas nie lubi i bardzo możliwe jest, że chce nas udupić. Dlatego po skończeniu umowy abonamentowej chyba przejdę na kartę...

Martus 

Wysłany: 2009-02-05, 19:53   

Umieram z ciekawości jaka to nagroda? Poza tym nie uwazam żebym złamała regulamin-chodzi o podanie linku? na calym forum jest pelno podawanych linkow i nikt ni dostaje tzw nagrod. przeklenstwa tez nie wpisalam wiec nie wiem za co? w jaki inny sposob mialam pokazac co wyczytalam na stronie? skoro juz wszedles w ten temat i zadales trud jego odczytania to milo by bylo jakbys pomogl a nie straszyl nagrodami:/ forum chyba po to jest zeby pomoc...

Ghanoir-ja chyba sie zabieram do playa jak mi sie skonczy umowa :mrgreen:

HeadShot 
mafiozo

Wysłany: 2009-02-22, 01:52   pomnij o ERZE

Zapomnij o Omnixie. Nie będziesz mieć kontroli nad wydatkami. Po przekroczeniu 5 MB będziesz płacić jak za wodę w Etiopii. Ściągnij simlocka, kup starter z Orange i przejdź na Orange Free (5 gr za 50 kb) albo do Heyah (podobno 3 gr za 50 kb). Jak wyładujesz konto to telefon się rozłączy i koniec. Swego czasu za szalenstwa na Omnixie pokutowałem rachunkami po 200-300 zł. Inna sprawa, że teraz w Nokii e51 jest W-Lan i całą Erę, Omnixa i Orange Free mam w dupie

michero 

Wysłany: 2009-02-22, 14:28   

No tak,tylko trzeba mieć dostęp do darmowej sieci:) co do internetu w sieciach, to w plusie 5zł za 20mb i 10zł za 50mb,więc najlepsza oferta;)

Martus 

Wysłany: 2009-02-23, 14:34   

Dzieki za pomoc:]

michero napisał/a:
No tak,tylko trzeba mieć dostęp do darmowej sieci:) co do internetu w sieciach, to w plusie 5zł za 20mb i 10zł za 50mb,więc najlepsza oferta;)

10 zeta za 50MB to b fajna sprawa. w sumie interenet przez blueconnect jest mi tylko potzrebny do gg myslalam ze te 5 MB starczy:/

problem w tym ze oprocz omnixa trzeba placic chyba jakas subskrypcje erze za gochat. Wiem ze niw wykorzystalam tych % MB bo jest licznik w tel a era zaczela naliczac jakies dodatkowe koszty a 5 mB niewykorzystane

Odpowiedz do tematu