Mam problem z Gochat. wykupilam w erze 5MB paczke omnix za 5 zl zebym mogla korzystac z gg. Sciagnelam sobie Gochat za 1.22 zl. wykoyzstalam dopiero 1 MB i juz musze placic:/ moj kolega wlaczyl w erze to samo paczke 5 MB i rowniez Gochat. on ma jeszcze gorzej bo od razu zaczelo mu naliczac w ogole nie korzystajac z pakietu paczki. dzwonil do ery i powiedzieli ze trzeba subskrypcje kupowac. weszlam na strone gochat i znalazlam krotka wzmiankę o subskrypcjach, zadnych szczegolow co za ile. myslalam ze Gochat jest za darmo nie tzreba kupowac subskrypcji tak jak w gg? przeciez jakis czas temu na forum bylo o darmowych komunikatorach i wlasnie gochat byl wymioeniony. dlaczego program nie korzysta z paczki interenetowej?
pomozcie prosze!!!
Znalazłam coś na stronie Gochat
Poprzez uruchomienie Komunikatora Użytkownik uzyskuje dostęp do sieci GoChat.
W ramach promocji każdy Użytkownik posiada nielimitowany dostęp do Komunikatora, bez konieczności ponoszenia opłaty subskrypcyjnej.
Po decyzji Operatora o zakończeniu okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 10, następuje automatyczne przejście subskrypcji w tryb płatny, co oznacza, że Operator będzie pobierał opłatę subskrypcyjną za każdy rozpoczęty okres 30 dni. Wysokość tej opłaty będzie określona niezależnie i podana do informacji na stronie
http://www.gochat.pl.
Aby przedłużyć subskrypcję Użytkownik będzie musiał wykonać podane w Komunikatorze kroki. Subskrypcja nie będzie automatycznie przedłużana na kolejne okresy bez ingerencji Użytkownika.
Operator zastrzega sobie prawo do zmiany: cen subskrypcji, okresu subskrypcji i zasad świadczenia Komunikatora na zasadach opisanych niniejszym Regulaminem.
Czy to znaczy ze Era za przeproszeniem nawet tu sie wpier... i decyduje kiedy zaczynam placic?
Zapoznaj sie z regulaminem forum, za nastepne jego zlamanie dostaniesz ode mnie nagrode
FW: 300.34.56 Pomógł: 16 razy Wiek: 17 Dołączył: 22 Gru 2008 Posty: 634 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-05, 18:54
Martus napisał/a:
Zapoznaj sie z regulaminem forum, za nastepne jego zlamanie dostaniesz ode mnie nagrode
No już bez przesady, ona ten tekst wkleiła ze strony, a sam link nie jest taki tajny To się już robi trochę bezsensowne jak w tym tekście
http://www.kretyn.com/38345
.
A co do tematu, to nie wiem, co tu się dzieje, ale faktycznie Era ostatnio nas nie lubi i bardzo możliwe jest, że chce nas udupić. Dlatego po skończeniu umowy abonamentowej chyba przejdę na kartę...
Umieram z ciekawości jaka to nagroda? Poza tym nie uwazam żebym złamała regulamin-chodzi o podanie linku? na calym forum jest pelno podawanych linkow i nikt ni dostaje tzw nagrod. przeklenstwa tez nie wpisalam wiec nie wiem za co? w jaki inny sposob mialam pokazac co wyczytalam na stronie? skoro juz wszedles w ten temat i zadales trud jego odczytania to milo by bylo jakbys pomogl a nie straszyl nagrodami:/ forum chyba po to jest zeby pomoc...
Ghanoir-ja chyba sie zabieram do playa jak mi sie skonczy umowa
Zapomnij o Omnixie. Nie będziesz mieć kontroli nad wydatkami. Po przekroczeniu 5 MB będziesz płacić jak za wodę w Etiopii. Ściągnij simlocka, kup starter z Orange i przejdź na Orange Free (5 gr za 50 kb) albo do Heyah (podobno 3 gr za 50 kb). Jak wyładujesz konto to telefon się rozłączy i koniec. Swego czasu za szalenstwa na Omnixie pokutowałem rachunkami po 200-300 zł. Inna sprawa, że teraz w Nokii e51 jest W-Lan i całą Erę, Omnixa i Orange Free mam w dupie
No tak,tylko trzeba mieć dostęp do darmowej sieci:) co do internetu w sieciach, to w plusie 5zł za 20mb i 10zł za 50mb,więc najlepsza oferta;)
10 zeta za 50MB to b fajna sprawa. w sumie interenet przez blueconnect jest mi tylko potzrebny do gg myslalam ze te 5 MB starczy:/
problem w tym ze oprocz omnixa trzeba placic chyba jakas subskrypcje erze za gochat. Wiem ze niw wykorzystalam tych % MB bo jest licznik w tel a era zaczela naliczac jakies dodatkowe koszty a 5 mB niewykorzystane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.