_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
łysy44
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-07-11, 08:31
ja używam pentagram 3101 i super działa bateria długo trzyma i dobrze się łączy tylko pierwszy raz trzeba aktywować połączenie i wpisać hasło cztery zera,jezdziłem na gpmapa i spisuje się super niema żadnej różnicy z nawigacją garmina tylko że 3104 ma 20 kanałów a moja 32
Ja polecam odbiornik Motorola T805, chyba jak kazdy mialem maly problem z podlaczeniem, ale po restarcie smiga wysmienicie.
Mam TT6 i Garmina - dziala bezproblemowo
na allegro taki GPS mozna juz kupic za 99zł to nie wiele, a wiadomo ze kupuje sie markowy sprzet i dobrze wykonany wczoraj widzialem taki sam w sklepie za 299zł
PS:
dodatkowym atutem jest gniazko ladowari - mini USB, jak ktos nawiguje z laptopa moze ja ladowac bez potrzeby podlaczania do gniazdka zapalniczki
pawel6582
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-07-13, 10:24
zapodajcie screeny jak wygląda navi na tym fonie, jaka grafika, szybkosc działania tego i jak długo czekacie przy włączaniu żeby się połączył. i czy ten tomtom i garmin jest porównywalny do AutoMapy na WM. pozdro
Adamgl
Wysłany: 2008-07-15, 21:37
Zastanawiam sie na GPS który bardziej sie opłaca wybrać
- Nokia LD-3W
- Nokia LD-4W
Wybór tylko pomiedzy tymi co podałem. Używany bedzie z programem Nokia Maps.
nie ma wymienionej naszej noki czyli jak kupie sobie takie i wgram nawigacje to bedzie wszystko smigalo?
Wysłany: 2008-07-18, 12:05
A ja mam takowe oto pytanie. Czy są jakieś programy współgrające z gps, które pokazują na jakiej się aktualnie znajduję wysokości. Często chodzę po górach więc było by mi to przydatne. Czy te wszystkie Tom Tomy itp. mają taką funkcję.
tomelo79
Wysłany: 2008-07-29, 19:02 czas czuwania
Witam, mam pytanie:
Który z dostępnych odbiorników GPS będzie miał najdłuższy czas pracy po pełnym naładowaniu ??? jakie są wasze doświadczenia z posiadanymi odbiornikami ?
Witam, mam pytanie:
Który z dostępnych odbiorników GPS będzie miał najdłuższy czas pracy po pełnym naładowaniu ??? jakie są wasze doświadczenia z posiadanymi odbiornikami ?
Ja używam Pentagrama P 3101, bateria trzyma naprawdę dłuuuuuuuugooo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.