Andrzej123
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-09-02, 21:18 jaki procent zuzycia baterii..
witam.kiedys u znajomego zauwazylem w jego e51 analogowy zegar i wzkaznik procentowy zuzycia baterii. pomijam zegarek ale to to od baterii by mi sie przydalo
czy ja nie umiem znal;esc czy tego miernika nie ma na pokladzie. bo w S .E k800 dzialalo bezblednie.
bede wdzieczny za podpowiedz
Sieć GSM: Plus
FW: 200... Pomógł: 20 razy Wiek: 15 Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 265 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-09-02, 21:21
Dolaczam sie do pytania o procentowe zuzycie bateri:P U mnie te kreski tez tak lece ze przez ponad jedna dobe po ladowaniu mam max kresek potem nagle spadaja 2 i tak szybko spadaja az jest 1 na ktorej tez znowu troche dluzej trzyma, wie ktos co zrobic aby bylo to no rownomierne "spadanie" tych kresek?:D
_________________ Motorola c350->sony ericsson k700i->nokia e51 :)
Wysłany: 2008-10-02, 13:23
Czy możecie mi wytłumaczyć tak po polsku,jak pierwszoklasiście.
Podajecie linki.Czy mam je otworzyć w telefonie wchodząc do netu I wtedy coś z tamtąd ściagnąć
Proszę o pouczenie i nie wyśmiewanie się ze mnie.
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-10-02, 15:33
grzelutek napisał/a:
Czy możecie mi wytłumaczyć tak po polsku,jak pierwszoklasiście.
Podajecie linki.Czy mam je otworzyć w telefonie wchodząc do netu I wtedy coś z tamtąd ściagnąć
Proszę o pouczenie i nie wyśmiewanie się ze mnie.
Nie. Linki otwierasz normalnie, przeglądarką w kompie. Ściągasz programy, a potem za pomocą Nokia Application Installer (wchodzącego w skład pakietu PC Suite) instalujesz je na telefonie.
Wysłany: 2008-10-02, 17:18
Dzięki Ci o piękna Pani za instrukcję.Teraz już wszystko kumam.
niger
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-12-21, 21:23
Witam ja natomiast nie moge zainstalowac tego programu PyWidgets bo wyskakuje mi jakiś błąd odnoście certyfikatu ale nie wiem o co chodzi,mozecie mi to wyjeśnic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.