Sieć GSM: Era
FW: 200.34.36 Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 68
Wysłany: 2008-02-23, 10:11 Jakie programy na dobry początek?
Proszę was o wasze propozycje niezbędnych aplikacji na sam początek użytkowania telefonu. Najlepiej podawać:
Nazwę - Krótki opis co robi program.
Z góry dzięki.
FW: 110.07.127 Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 237 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-02-26, 21:26
SmatMovie - do oglądania DivXów
TaskMan - do sprawdzania ile RAMu jest wolnego, które appsy się nie zamknęły (można je tu ręcznie zamknąć)
CpuMon - monitor pracy procesora
Y-Browser - przeglądarka dysków naszego smartfona, folderów oraz w nich zawartych plików. Znacznie lepsza i bardziej "dogłębna" od standardowej
Restart - do restartowania telefonu
PhoneGuard - ochrona telefonu. Jeżeli ktoś go skubnie, włoży swoją kartę, program poprosi go o kod dostępu do telefonu. Mało tego bez wiedzy tego użytkownika wyśle na wcześniej zdefiniowany przez nas numer komórki informację o karcie z numerem telefonu, która została właśnie włożona bezprawnie do naszej komóreczki
Screenshot - do robienia zrzutów ekranu
CameraFX - fajny programik do naszego pseudo-aparaciku z wieloma fajnymi funkcjami. Ma wielkie możliwości
EraGG - chyba nie muszę pisać.
_________________ Nie pomagam na PW
DOD
Sieć GSM: Heyah
Wysłany: 2008-03-12, 14:35
A czy ma ktos jakiegos dobrego playera MP3 bo ten standardowy jest mizerny. Z góry dzieki za odp.
FW: 110.07.127 Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 237 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-03-12, 19:43
Słuchajcie i zapamiętajcie raz na zawsze, że seria E to seria biznesowa, więc nie służy do odtwarzania muzyki. Bez względu na to czy wgracie inny player będzie grało tak samo. Chcecie niezłego grania to kupcie serię N, albo Sony Ericssona serii W, a najlepiej normalny odtwarzacz mp3.
_________________ Nie pomagam na PW
Shrek
Wysłany: 2008-03-12, 23:46
murderotic napisał/a:
Słuchajcie i zapamiętajcie raz na zawsze, że seria E to seria biznesowa, więc nie służy do odtwarzania muzyki. Bez względu na to czy wgracie inny player będzie grało tak samo. Chcecie niezłego grania to kupcie serię N, albo Sony Ericssona serii W, a najlepiej normalny odtwarzacz mp3.
Święte słowa... i może na tym pozostaniemy , ale powiem jedno, szukałem różnych playerów przez chwile do E51, ale pozostałem przy zwykłym, nie jestem audiofilem a jakość dźwięku jest lepsza niż u mojego poprzednika czyli 6300...
kijanek
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-03-14, 20:09
a czy ktoś ma pomysł jak zrobić żeby odtwarzacz standardowy odtwarzał mp3 z podziałem na katalogi takie jak zostały wrzucone na kartę??nie chodzi mi tu o odtwarzanie na podstawie albumów autorów wykonawców itd....to są dane dołączone do pliku a wiadomo jak to bywa z plikami z netu...:/
Wysłany: 2008-05-09, 09:24
trochę odświeżę temat, bo widzę, że nikt do końca nie odpowiedział :)
ja osobiście polecam LCG Jukebox, ma znacznie lepszą obsługę niż standardowy, jak komuś nie odpowiada jakość dźwięku to ma rozbudowany equalizer i ma to co kijanek chce czyli odtwarzanie po katalogach (w tym wczytuje tez pliki z tych wewnętrznych katalogów)
globus25
Sieć GSM: Play
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-05-17, 12:05
Taskman - do sprawdzania ile RAMu jest wolnego, które appsy się nie zamknęły (można je tu ręcznie zamknąć)
Coreplayer - do oglądania filmów.
X-plore - zarządzanie telefonem, widać "dyski" i pliki.
SmartMovie - do oglądania divx, również z napisami.
PhoneGuard - ochrona telefonu. Jeżeli ktoś go ukradnie, włoży swoją kartę, program poprosi go o kod dostępu do telefonu. Mało tego bez wiedzy tego użytkownika wyśle na wcześniej zdefiniowany przez nas numer komórki informację o karcie z numerem telefonu, która została właśnie włożona bezprawnie do naszej komóreczki
BlueTooth Chat - czat w javie za pomocą BT
ZipManager - program do tworzenia i otwierania plików .zip
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.