przemula
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-06, 07:29
Witam
Ja mam niestety ten sam problem. Wcześniej ustawiałem telefon w tryb offline ale od dwóch tygodni zacząłem go wyłączać na noc w ramach oszczędności baterii. Niestety w ubiegłym tygodniu zaspałem do pracy przez ten błąd w oprogramowaniu, a dzisiaj na szczęści obudził mnie płacz mojej córki. Skoro problem jest szeroko znany to dlaczego nokia nie rozwiązała go w nowszym sofcie. Widzę, że jak na razie pozostaje mi przechodzenie na noc w tryb offline.
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-06, 13:59
Nie wiem nie cofło mi i tyle he
markatan
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-10-13, 11:54
A może to jest sprawa tego czy na ekranie jest analogowy czy cyfrowy zegarek?
Ja przestawiłem na analogowy i w niedzielę miałem znów sobotę.
Ustawiłem cyfrowy i problem zniknął.
_________________ E51 black S60v3
pioteras
Sieć GSM: Orange Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 17
Wysłany: 2008-10-13, 12:08
to nie zalezy od rodzaju zegarka ja ciagle mam cyfrowy i czasem mi się cofa, czasem nie. Nie mam pojęcia od czego to zależy ale jest cholernie denerwujące
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.