vince123
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-08-05, 10:57 karta pamieci w galerii
witam, czemu w e51 jak sjie wchodzi w galerie to nie ma tak jak w wiekszosci telefonow wejscia do karty, nie moge sie dostac na karte z poziomy gal tylko musze to robic poprzez menadzer plikow
vince123
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-08-05, 16:16
lia napisał/a:
Bo w Galerii jest mix przebojów i tam po prostu Ci się wszystko wyświetla (to co na telefonie+to co na karcioszce).
mhm, no to w takim razie zaliczam to do minusow (to juz 2 minus:P) poniewaz przegladajac galerie mam mozliwosc zobaczenia co gdzie jest(kart,pam tel) jak i mam podglad miniaturek zdjec.
gregory_90
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-09-24, 15:42
tez mam ten problem nie wiem dlaczego nie pokazuje mi w galerii zadnej piosenki z karty a w menagerze plikow nie ma z tym problemow moze jest cos nie tak z karta bo jak wlozylem karte kolegi to byly jego piosenki w gallerii
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-09-25, 07:38
gregory_90 napisał/a:
tez mam ten problem nie wiem dlaczego nie pokazuje mi w galerii zadnej piosenki z karty a w menagerze plikow nie ma z tym problemow moze jest cos nie tak z karta bo jak wlozylem karte kolegi to byly jego piosenki w gallerii
Po wejściu w Galerię i w "Utwory" nic nie masz? (tzn. piosenek z karty). A w managerze plików normalnie możesz odtwarzać piosenki z karty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.