Pragnę się spytać czy ktoś z was ma zamiar albo chciałby otworzyć sobię rachunek w mBanku. Ja od dawna mam tam konto i jestem naprawdę zadowolony. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.
_________________ N97 black | E51 black steel | GPS PENTAGRAM PathFinder Logger 3106 | SanDisk microSD HC 8GB
Nie muszą utrzymywać tylu placówek i na tym oszczędzają :) ja nam już konto w mBanku i mogę śmiało polecić :) jeśli chcecie mieć całkowicie darmowe konto to weźcie tylko kartę debetowa i zrezygnujcie z jej ubezpieczenia :) i wypłacać kasę tylko w bankomatach bez prowizji ale na szczęście jest ich całkiem dużo :) ja tak mam i nie płace nic za konto a do zakupów w internecie nadaje się w sam raz :)
mBank jest spoko - mówię o e-koncie czy jak tam się to darmowe nazywa.
Jedyny "błąd" jaki u mnie występuje to ich system powiadomień, maile dochodzą zbyt późno/nieregularnie/nie zawsze. Przychodzą tylko po logowaniu i przelewach/wpłatach. NIe ma komunikatów typu inteligo że właśnie zeszło/weszło coś z karty.
Ale to praktycznie za darmo - ja płace tylko jakieś drobne za ubezpieczenie.
Ogólnie jak nie robi się wielu transakcji i np. nie oczekuje na informacje o przelewach (np. handel na allegroszu to jest OK)
_________________ E51silver + P3106 + 8GB SanDisk
Już nie czekam na nowe E-series.
Android upolowany.
mini21
FW: nie wiem :) Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 23 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-09, 17:06
Ja mam konto w Mbanku już z 6 lat.
Najpierw Izzykonto dla młodziaków, teraz ekonto, a przy okazji brałem kredyt i założyłem konto oszczędnościowe.
Wszystko za free.
Nigdy nie miałem z tym bankiem problemów.
Od jakiegoś czasu mam też konto w Alior Banku, jednak jakoś nie przypadło mi do gustu.
Wiem, że w programie Payback za założenie konta lub za polecenie dostaję się punkty, które potem można wymienić na nagrody.
Hudezz
FW: 400
Wysłany: 2009-09-19, 20:37 mbank to lipa
Mbank to lipa. Przyznali mi kredyt na zakup telefonu na stary dowód. Kurier przywiózł telefon i z nim wrócił :( stwierdził że dowód nie ważny. Dzwonię do nich i mówię jaka sprawa. Babka mówi żebym zmienił dowód to dadzą kredyt. Zmieniłem dowód i nie przyznali kredytu. Zmieniłem bank na ing i tam przelewam pobory. Ostatnio zadzwoniła miła pani i stwierdziła że pobory przestały wpływać na konto. Wyjaśniłem o co chodzi a ona zaproponowała że udziela 2 razy wyższej pożyczki. Odmówiłem i pani przestała być miła. A byłem z nimi prawie od początku :( szkoda. Wybaczcie błędy ale pisze w telefonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.