Mam rozwaloną Nokie E51, wiec chcialem wydobyc wszystkie numery telefonow ktore mialem zapisane na karcie pamieci. Wlozylem karte do kompa, ale nie wiem gdzie na tej karcie sa zapisane wszystkie kontakty. Mozne je jakos otworzyc na kompie?
Ale nie umiesz ich znaleźć czy nie umiesz ich otworzyć? Kontakty są w folderze inne, ewentualnie others. A otworzyć może w notatniku, albo w nokia pc suite, ale to moje przypuszczenia:)
Siema... mam problem ze swoja nokia e51. wymienilem sie ostatnio z dziewczyna na telefonyy... wlozylem swoja karte sim. Teraz mam problem swoje kontakty ktore mam na karcie sim nie sa pokazywane gdy ktos do mnie dzwoni. Np mam zapisana osobe w kontaktach a gdy ona do mnie dzwoni lub pisze smsa wyskakuje tylko jej numer telefonu. Nie ze wszystkimi osobami tak mam ale z wiekszoscia tak. Prosze o jakies rady. Serdecznie dzieki i pozdrawiam!!
jesli nie to zrob tak:
Kontakty Kontakty SIM Katalog SIM Kopiuj do Kontak.
To polecenie kopiuje tylko jeden kontakt, zeby skopiwac wszystkie to:
Opcje Zaznacz/Usuń zazn. Zaznacz wszystko Kopiuj do Kontakt.
;]
Dokładnie tak zrobiłem jak mowiles...skopiowalem te kontakty i dalej jest to samo...nie wiem co sie cisnie i jak to zrobic...a juz powoli mnie to denerwuje:D bo za kazdym razem sie zastanawiam kto to dzwoni mimo ze mam go w ksiazce;)
Hudezz
FW: 400
Wysłany: 2010-02-16, 18:33
możesz również nauczyć się wszystkich numerów z książki i nie będziesz się więcej zastanawiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.