Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-06-28, 11:01
Nie moge dac pomogl bo to nie ja stworzylem ten temat. Dlatego jestem za stowrzeniem opcji PIWO ;]
No pawnowie, to wkoncu ja juz nie wiem o co chodzi.
Jedni mowia ze to sciema, a inni ze nie. Nie chcialbym kupic zwyklego Iphona albo cegly budownalej ze stanow ( choc bardzo oplaca sie je sprowadzac do polski :P )
To moze jednak lepiej poczekam az oficjalnie pojawi sie w AT&T
----------------------EDIT----------------
Cytat:
You are bidding/purchasing three (3) email addresses ONLY. You will not get an Apple iPhone in this auction.
These are BRAND NEW email addresses and have not been used. No Returns or Refunds. ONLY Serious Bidders/Buyers Please.
All bidders, please read our general conditions and terms before placing a bid. Lecurve Policies
nie doczytalem.
to tylko adresy mail
_________________ z prochu powstales, proch wciagales i w proch sie obrocisz
Szukasz gry na swoja E51, popros a jesli ja mam to udostepnie
Wysłany: 2008-06-28, 11:07
nauczka ze najpierw trzeba czytac a pozniej sie podniecac tym co sie widzi.
No nic to pozostaje dalej oczekiwac.
Troszke nam rozmowa wybiegla poza temat
Sieć GSM: Era
FW: 200.34.36 Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 384 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-06-28, 15:08
hihaczZ napisał/a:
Choć jak wiemy obudowa E51, również posiada swoje humory (klawiaturka, klapka).
Z klapką miałem problem po upadku na beton z metra, ale wyprostowałem i jest ok. Sądzę że nie będzie z nią problemów jeśli ktoś poświęci jej chwilkę na ewentualne poprawki.
A co do klawiatury to puki nie wypadnie jest ok, ale ogólnie wychodzi czasem, jest nie klejona, nie jest na sztywno i trzeba niestety czasem ją docisnąć, bo np. kawałkiem wypadła ale patrząc na to że nie jest na stałe zamontowana to dla mnie wykonanie i budowa pierwsza klasa :)
_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
Wysłany: 2008-06-28, 15:09
Czyli nokia odpuszcza sobie jakosc powoli. Ja zawsze bylem wielkim przeciwnikiem nokii, pomimo tego ze aktualnie jestem jej uzytkownikiem, to uwazam ze nie jest to najlepszy telefon. Oczywiscie ma swoje wielkie zalety, ale jest strasznie oklepana. Jednak jest kilka modeli ktore moglbym przytulic ;] Ale jednak pozostane przy swoim wyborze ;]
FW: 200.34.36 Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 384 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-06-28, 15:16
E tam nie marudź ;) Szybki przykład mercedesy kiedyś a dziś, dziś wszystko jest made in china i robione na tanich materiałach, takie czasy przyszły, kiedyś wszystko było robione dobrze i z materiałów wysokiej klasy. Nokia nie jest taką samą nokia jak 5110 która przeżyła mi wszystko, kopanie, upadki na beton, raz nawet wypadła z kieszeni prosto na but jak biegłem przeleciała 12metrów upadła na beton (chodnik) i spoko nic się nie stało :)
Sądzę że nokia i tak przoduje w jakości, przed E51 miałem 6230i super telefon dużo przeżył, E51 też już upadki 4 przeżyła, jeden ciężki na beton z metra, trzy na podłogę. I jest ok. Wierz w nokie :) Btw. brat za to zawsze bierze jakieś wynalazki z Sony-Ericssona mama znów Motorolle, a Ojciec samsungi, (ostatnio wziął 6300) pod moim okiem i jest naprawdę zadowolony, brat 2 SE doprowadził do śmierci naturalnej w pół roku, w jednej wyświetlacz i jog - zawsze się psuły w drugiej bateria (a dokładnie układ ładowania) oraz gubienie zasięgu, antena nie wiem czy się wykończyła czy jak..., motorolle mamy działaja ale nie stabilnie
Dla mnie only nokia, always nokia
_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
Wysłany: 2008-06-28, 15:23
Random Respawn napisał/a:
czakol napisał/a:
dziś wszystko jest made in china
E51 jest made in finland
Czepiasz się Nie no faktycznie jest robiona made in finland, chodzi o to że teraz na wszystkim oszczędzają, może głupi przykład ale, kiedyś chleb za 1,45 miał 1kg, teraz za 1,45zł ma 600gram (0,6kg) niby ta sama wielkość, ale pusty w środku, kupcie kiedyś chleb wiejski prawdziwy jak macie dostęp, taki bochenek u mnie na 4 osoby starcza na cały dzień, śniadanie i kolacje, pełne. A ten oszczędny który jest w każdym super markecie, jak gnieciecie zostaje po nim płaski i szeroki naleśnik, takie czasy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.