update: to niestety tylko przeglądarka plików RoboForma z komputera... Trzeba więc mieć najpierw zainstalowany na PC i ew. skopiować, a niejawność to raczej ciężka sprawa w tym wypadku...
_________________ Nokia E51 + Patriot microSD HC 4GB class 6
Ostatnio zmieniony przez vot 2008-06-09, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
adisan82
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-06-09, 22:45
ja zas znalazlem cos takiego, ale mam problem z instalacja ;/
Sieć GSM: Orange Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 71 Skąd: Jędrzejów
Wysłany: 2008-06-09, 23:04
Mam nadzieję, że udało mi się pomóc :)
Pozdrawiam
_________________ Nokia E51 + Patriot microSD HC 4GB class 6
Esc
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-06-13, 20:21
Witam,
jesli chodzi o SplashID to na razie szkoda czasu na niego. Otoz powiem wam ze uzywalem tego programu przez jakis czas ale na starszym symbianie tam to dzialalo dobrze. Natomiast na nasze telefoniki jest wersja ktora ma dosc upierdliwy blad. Otoz program ktory ma przechowywac nasze tajne hasla sam nie moze byc zabezpieczony haslem. A dokladniej wyglada to tak ze po instalacji program dziala dobrze ale wystarczy tylko zabezpieczyc wejscie do programu haslem i juz potem nigdy nie uruchomimy aplikacji. :)
Zreszta problem opisany jest na forum splashID i nie jest on na razie rozwiazany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.