piotreksa
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-05-29, 00:16 Nawigacja - Garmin
Czy ktos istalowal moze Garmina ?
Zassalem najnowszego xt 10 czy jak to sie tam nazywa, najnowsza mape polski, wszystko ladnie skladnie dziala tylko ze pokazuje mi ze jestem jakies 1-2 km od mojej pozycji, gps sprawny bo wczesniej uzywalem go na tt jeszcze z spv. Nie wiem gdzie wogole zaczac szukac bledu, na domiar zlego dzis podczas testowej jazdy na tym dziadostwie w gratisie siadl mi alternator w aucie, taki bonus chyba :/
mexxmen30
Sieć GSM: Era Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 50
Wysłany: 2008-05-29, 07:56
Ja powiem ze jezdziłem na Garminie orginalnym nie w komorce i to jest takie dziadostwo ze wcale bym sie nie zdziwił jak by to była jakas wada oprogramowania mi kazała skrecic przez pas zieleni a tam nawet nigdy nie było drogi a do zjazdu było około 1 km , teraz uzywam TT 6.2 na komorce i smiga niezle
piotreksa
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-05-29, 11:48
bledy na mapach sie zdarzaja ito nawet w TT ale przesuniecie pozycji to nie od tego
[ Dodano: 2008-05-30, 17:17 ]
Dla potomnych w ustawieniach gps nalezy wybrac wbudowany odbiornik gps (ktory nie istnieje), aplikacja zapyta sie czy wlaczyc gps zaakceptowac i juz smiga normalnie. Problem jest zwiazany z tym iz garmin szuka via bt gpsow zrobionych przez garmina, ktore maja troszke inny protokol komunikacji, stad te bledy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.