dziubek
Sieć GSM: Play
Wysłany: 2008-05-23, 19:39 Nie daję rady zainstalować aplikacji, themesów...
Witam.
Proszę o pomoc, bo mam poważny problem :(
Zmieniłam w menedżerze aplikacji żeby instalował wszystkie, sprawdzanie on-line dałam na nie. Niestety to nie skutkuje, bo udało mi się zainstalować tylko jednego themesa i nic poza tym :(
Teraz gdy próbuje zainstalować theme, to chwilę myśli i wyskakuje tylko "Ważność certyfikatu wygasła" i dalej nic nie mogę zrobić...
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-05-23, 19:52 Re: Nie daję rady zainstalować aplikacji, themesów...
dziubek napisał/a:
Gdzie się zmienia te daty na 2007 itp?
Pomóżcie proszę.
Zmieniasz normalnie w ustawieniach telefonu, czyli:
Menu-->Biuro-->Zegar-->Opcje-->Ustawienia i zmieniasz rok w Dacie, aż certyfikat "załapie". Po operacji oczywiście wróć do daty aktualnej
dziubek
Wysłany: 2008-05-23, 20:25
Dzięki za odpowiedź, udało mi się zainstalować themesy i smart movie, ale przyznam, ze jest to uciążliwe tak majstrować z tymi datami. Nauczona na 6630 teraz czuję dyskomfort. Szkoda trochę, że takie utrudnienia Nokia zrobiła.
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-05-24, 10:14
dziubek napisał/a:
Dzięki za odpowiedź, udało mi się zainstalować themesy i smart movie, ale przyznam, ze jest to uciążliwe tak majstrować z tymi datami. Nauczona na 6630 teraz czuję dyskomfort. Szkoda trochę, że takie utrudnienia Nokia zrobiła.
No, szkoda. Ja co prawda nie miałam wcześniej do czynienia z symbianem, także ta rzecz jest dla mnie nowa (i również uciążliwa). Najgorsze, że czasem po przestawieniu np. na 2007 r. certyfikat nie "załapuje" i weź wtedy kombinuj dalej.
polecam tą stronkę :) sam korzystasz z tematu "reja".
Nie miałem do tej pory żadnego problemu z którym kolwiek tematem.
Koduj linki zgodnie z regulaminem bo pojda do kosza
dziubek
Wysłany: 2008-05-24, 19:15
lia napisał/a:
Najgorsze, że czasem po przestawieniu np. na 2007 r. certyfikat nie "załapuje" i weź wtedy kombinuj dalej.
Tak też było u mnie. Wtedy przestawiałam datę na 2006, 2005 i łapało. Czasem jednak nie łapało 2005, 2006 więc od daty dzisiejszej odejmowałam po 3 miesiące i łapało za którymś razem.
Co ciekawe znajomy kupił identyczną nokię e51 w play i zrobił tylko w menedżerze aplikacji by instalował "wszystko" i u niego działa idealnie, nie wywala błędów z żadnymi certyfikatami. Widać zależy od konkretnego egzemplarza, w jednych jest ok, w innych kombinować trzeba.
Co do strony, którą podał kolega, to z niej właśnie korzystam. Jest bardzo dobra, juz dawniej do 6630 ściągałam z niej themesy.
zek18
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-06-01, 09:08
Umnie nie dzial zadna opcja ani 2007 ani inna co mam zrobic ?? probowalem juz ze sto razy i nic to samo blad certyfikatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.