droola
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-09-19, 21:36 Nokia E51 dla kobiety??
Witam!
Potrzebuję pomocy
Ja jestem napalony na e51 jak cholera.. Nie moge sie doczekac, jak juz bede mogl sie nia pobawic (zamowiona na sklep.era).. Mojej dziewczynie tez sie ten fonik podoba..
I teraz pytanie.. Czy to jest dobry telefon dla kobiety?? W komisach odradzali mowiac, ze lepsza bylaby np 5310.. ze e51 to jednak symbian, bedzie sie wieszal, ze sie jej szybko znudzi itp.. Wiec jak to w koncu jest??
Wg mnie taki malutki, smukly fonik pasuje do kobiecej torebki..
Doradzcie!!
Pozdrawiam!!
FW: 110.07.127 Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 237 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-09-19, 22:11 Re: Nokia E51 dla kobiety??
droola napisał/a:
e51 to jednak symbian, bedzie sie wieszal
Gratuluję wiedzy i znajomości symbka temu panu. Jak miałem E51 przez 3 miechy to jakoś mi się nie zawiesił. Faktycznie, nie obrażając Pań, symbian jest raczej dla facetów, ale np. Lia jest chyba najlepszym przykładem, że i kobieta się w nim odnajdzie. Mały, zgrabny i bardzo ładny telefon, tylko musi się Twojej dziewczynie podobać.
Sieć GSM: Orange
FW: *#0000# Pomogła: 8 razy Wiek: 27 Dołączyła: 26 Lut 2008 Posty: 484 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-09-20, 17:26 Re: Nokia E51 dla kobiety??
droola napisał/a:
Czy to jest dobry telefon dla kobiety?? W komisach odradzali mowiac, ze lepsza bylaby np 5310.. ze e51 to jednak symbian, bedzie sie wieszal, ze sie jej szybko znudzi itp.. Wiec jak to w koncu jest??
Już doradzam jako jedna z przedstawicielek płci pięknej na tym forum. e51 jest według mnie zarówno dla faceta, jak i dla kobiety. Drobna kobieca dłoń na pewno nie będzie miała problemu z używaniem klawiszy przy joysticku, poza tym telefon jest ładny i stylowy. Także każdą elegantkę zadowoli :)
Co do Symbiana, to drogi kolego, po co zamówiłeś sobie ten telefon i tak niecierpliwie na niego oczekujesz, skoro już teraz twierdzisz, że będzie się wieszał? Pozwól, że wyprowadzę Cię z tego błędnego myślenia. e51 ma "nowy" symbian i nic się w niej nie muli, ani nie wiesza. Także myślę, że będziesz mile zaskoczony.
Teraz inna kwestia: czy Twoja dziewczyna "podoła" symbianowi. Są jak wiemy różne rodzaje kobiet i dla niektórych problemem jest wysłanie sms, czy ustawienie dzwonka. Nie wiem jaka jest Twoja dziewczyna, czy nie będzie się wkurzać, jak będzie miała telefon, w którym żeby coś zrobić, to czasem trzeba 4 sekundy pomyśleć. Przykład: moja kumpelka kupiła sobie N73 (bo w Plusie była promocja, a miała SE jakiegoś). Poustawiałam jej wszystko, bo sama nie umiała. I ostatnio pytam jej, jak tam telefon. A ona na to, że nic w nim nie czai, że tylko dzwoni i wysyła sms'y. Także widzisz. Po co kupować zaawansowany telefon, skoro ktoś nie chce i nie ma głowy żeby go poznać. Także jak dojdzie do Ciebie paczka, to pokaż swojej dziewczynie jak działa ten telefon, jak instaluje się aplikacje, no i że jest "trochę" bardziej zaawansowany niż jakaś 3310. Jeśli "podłapie temat" i jej się spodoba, to kupuj!
murderotic napisał/a:
ale np. Lia jest chyba najlepszym przykładem, że i kobieta się w nim odnajdzie.
Amen. Jak już wyżej napisałam, kwestia, czy kobitka "ma głowę" do troszkę bardziej zaawansowanych sprzętów. Ja np. mam, także i w kwestii samochodów i komputerów możemy znaleźć wspólny język.
Wysłany: 2008-09-20, 17:31
dla dziewczyny..w sumie tak jak dla chłopaka jeśli będzie używał jego funkcje to tak czemu nie, a jak nie będzie to można kupić coś innego..z lepszym odtwarzaczem mp3 aparatem itp itd... co komu pasuje ;) wszystko zależy od preferencji przyszłego użytkownika fonika
najlepiej poczekaj na e51, pokaż go Swojej Lubie jak jej się spodoba i odnajdzie się przy nim to znasz odpowiedź :) Moja preferuje muzyczne telefoniki
_________________ Potrzebny soft, film, gra, dzwonek. Napisz, może upne.
FW: 200.34.36 Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 384 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-09-20, 18:19 Re: Nokia E51 dla kobiety??
lia napisał/a:
Amen. Jak już wyżej napisałam, kwestia, czy kobitka "ma głowę" do troszkę bardziej zaawansowanych sprzętów. Ja np. mam, także i w kwestii samochodów i komputerów możemy znaleźć wspólny język.
Lia... mam dzisiaj wolną chatę wpadniesz?
_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
FW: 200.34.36 Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 384 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-09-21, 18:17
vot napisał/a:
Hehe jakby co to ja też ;P Więc też zapraszam ;D
Ustaw się w kolejce chłopczyku
_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
krz69
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-09-21, 20:20
kup swojej dziewczynie 5310 i bedzie zadowolona!!moja taka posiada i mówi ze na e51 sie nie zamieni!!! tamta jest mniejsza a robi ogromne wrazenie na jej kolezankach które sie nią poprostu zachwycają! ja osobiscie nie widze e51 w dłoniach kobiecych.
Sieć GSM: Plus
FW: 200... Pomógł: 20 razy Wiek: 15 Dołączył: 25 Sie 2008 Posty: 265 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-09-21, 20:28
krz69, Ma racje, e51 jest tak nie obrażając kobiet dla osób które po prostu no potrzebują więcej rzeczy w telefonie i potrafią je obsłużyć. Z ta 5310 też się zgadzam bo mi się tez niezwykle podoba, wygląd ma nie ziemski:P Na pewno będzie zadowolona;p
_________________ Motorola c350->sony ericsson k700i->nokia e51 :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.