Sproqet
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-06-18, 12:54 Nokia PC suite + kalendarz
Czy można uzupełniać kalendarz z poziomu komputera?
1jkl1
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-06-18, 17:52
Ja to robię przez Microsoft Outlook a później synchronizuje.
JK
Sproqet
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-06-18, 19:56
1jkl1 napisał/a:
Ja to robię przez Microsoft Outlook a później synchronizuje.
JK
No tak. Ale czy istnieje taka możliwość:
Połączyłem E51 z komputerem i zrobiłem synchronizację z Outlookiem - głównie kalendarz. Potem wyczyściłem wszystkie wpisy w kalendarzu i zamknąłem program (robiłem to nie na swoim komputerze i nie chciałem zeby coś zostało.) Po jakimś czasie znowu musiałem skorzystać z tego komputera i po uruchomieniu synchronizacji straciłem wszystkie wpisy w telefonie. Pobrał czyste pola z Outlooka - a ja myślałem ze uaktualni Outlooka na podstawie telefonu a nie telefon na podstawie Outlooka. Czy jest taka możliwość żeby elementy zapisane w telefonie były nieusuwalne, a aktualizowały sie tylko wpisy na komputerach?
A może powinienem skorzystać z innego oprogramowania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.