Sieć GSM: Orange
FW: 100.34.20 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 58 Skąd: Dom
Wysłany: 2008-10-05, 20:15 Odtwarzacz muzyczny
Witam czy istnieje takie coś jak dodatek jakiś do odtwarzacza standardowego w noki e51 który będzie pokazywał nam na wyświetlaczu jaki leci utwór mp3 gdy się zmieni piosenka żeby nie wchodzić w ten odtwarzacz żeby patrzeć co leci. Chodzi mi o takie coś co jest w noki n73 może jest gdzieś taki odtwarzacz w sisie jak z nokii n73me bo wiem że na 6630 zwykła był taki od noki 6630 me.
ps.
rzeczywiście nie dało rady się doczytać szybko pisałem :/ ale teraz jest ok chyba :)
Ostatnio zmieniony przez bereha 2008-10-05, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
hawk
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-10-05, 20:45
Napisz to jeszcze raz po polsku. Albo przeczytaj i powiedz czy coś z tego rozumiesz - bo ja nie.
Sieć GSM: Plus
FW: 200.34.36 Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 22 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-10-08, 19:40 Re: Odtwarzacz muzyczny
bereha napisał/a:
Witam czy istnieje takie coś jak dodatek jakiś do odtwarzacza standardowego w noki e51 który będzie pokazywał nam na wyświetlaczu jaki leci utwór mp3 gdy się zmieni piosenka żeby nie wchodzić w ten odtwarzacz żeby patrzeć co leci.
Istnieje w standardzie 8) nie trzeba żadnych dodatków.
Narzędzia -> Ustawienia -> Ogólne -> Personalizacja -> Tryb gotowości -> Plug-in trybu gotow. I włącz tam "odtwarzacz muzyczny". Od tej chwili tytuł utworu granego wbudowanym odtwarzaczem będziesz miał na wyświetlaczu. Pomogło? 8) do tego podświetlenie tego tytułu, daje możliwość ustawienia głośności odtwarzania d-padem (lewo, prawo) wprost z okna trybu gotowości.
_________________ post napisany i wysłany za pomocą:
E51 BS (no brand +hack), 4GB, Ucweb 6.1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.