Gudio Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Lip 2009 Posty: 10
Wysłany: 2010-02-10, 22:00 Reset
Witam,
Mam problem. Chodzi o to, że przy odblokowaniu klawiatury, po zakończonym połączeniu, po wyłączeniu menu, czasami dochodzi do "zawiechy" telefonu, gdzie dostępny jest tylko tryb gotowości. Kiedy się tak stanie, restartuję urządzenie przez taskmana, ew. włącznikiem (przyciskiem). Po restarcie urządzenia wszystkie aplikacje w "Instalacje" zostają poprzestawiane, programy od Handy wracają do głównego menu do folderu Handy, Psiloty do folderu Psiloc i tak w koło Macieja. Dlaczego się tak dzieje? Czym jest to spowodowane? Posiadam wersję oprogramowania: 300.34.56. Robiłem bodajże dwa-trzy formaty telefonu, wgrywałem nowe oprogramowanie, jednak to w niczym nie pomogło. Nie mam żadnych aktywnych aplikacji podczas tej zawiechy/przed zawiechą.
Pozdrawiam,
Gudio
[ Dodano: 2010-02-12, 21:29 ]
Odświeżam
Hudezz
FW: 400
Wysłany: 2010-02-16, 18:44
może upgrade do wersji 400 pomoże próbowałeś
Gudio Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Lip 2009 Posty: 10
Wysłany: 2010-02-16, 20:41
Dzięki za odpowiedź.
Niestety, nie da rady zrobić upgrade do nowszej wersji z tego powodu, że ta aktualizacja nie jest dostępna. Orange jeszcze nie zatwierdziło 400~(?)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.