nisiek
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-10-02, 14:27 SAR
Witam,
To mój pierwszy post na forum, więc chciałem się ze wszystkimi użytkownikami E-51 przywitać. Nie znalazłem podobnego tematu, a myślę że w dziale z parametrami powinien on zaistnieć. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak to jest z tą wartością SAR? Noi dlaczego E51 ma bardzo wysoki współczynnik?
Sieć GSM: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 269 Skąd: olsztyn
Wysłany: 2008-10-03, 09:10
Nokia E51 (Type RM-244) - 1.40 W/kg
Nokia E51 (Type RM-426) - 1.47 W/kg
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp
_________________ BŁĄD CERTYFIKATU? = klik :)
push the button jeśli zasłużyłem
nisiek
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-10-03, 14:31
Wartości to ja znam:) Pytanie tylko skąd takie wysokie? E51 bodajże przoduje w Europejskiej skali SAR. Dla porównania E71 ma coś około 1,53 czyli jeszcze więcej. Co o tym wszyskim myśleć? Zakładamy że to wartość maxymalna kiedy wszystko w Naszym fonie jest włączone od 3G przez WIFI, BL. Ciekawi mnie jaka wartość SAR jest gdy zostanie włączony tylko tryb GSM. Jeśli ktośby posiadał jakieś informacje na ten temat zachęcam do wypowiadania się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.