mikeman
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-14, 07:17 Serwer proxy dla WLAN?
Witam,
chcialbym skorzystac z WLANu wbudowanego w E51 na terenie uczelni w Warszawie (sgh), jednakze ogladanie stron za pomoca punktow dostepowych w kampusie moze odbywac sie tylko za posrednictwem wpisania proxy.Tutaj moje pytanie gdzie go wpisac, tak zeby przypisac go do danej sieci wlan?
W UIQ byla tam taka opcja przy sieci WIFI a teraz w S60 nie moge sie doszukac,co wiecej we wbudowanej przelgadarce tez jakos nie moglem wpisac tego,choc najwygodniej byloby wlasnie wpisac w siec a nie w wyszukiwarke zeby potem za kazdym razem to zmieniac.
Sieć GSM: Era Pomógł: 53 razy Wiek: 23 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 920 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-10-14, 08:21
w ustawieniach punktu dostepowego, wciskasz opcje i edytuj, a pozniej znow opcje i ust.zaawansowane, oczywiscie robisz to na punkcie dostepowym na ktorym chcesz uzywac proxy.
Aktualnie nie mam tel przy sobie wiec Cie nie poprowadze krok po kroku, ale to jest tak samo jak dodaje sie stale IP,a to juz na forum bylo dokladnie wytlumaczone
_________________ Twój post został usunięty, temat przeniesony do kosza koniecznie przeczytaj ten temat
Przed dodaniem tematu użyj opcji szukaj!.
Przeczytaj regulamin.
Jak pomogłem to wiesz co zrobic ;)
Philips Savy->Siemens C35->N3310->N3330->N7650->N7250i->N6230 i N6310i->N6280 i N9210i->N93->E51
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.