Sieć GSM: Orange
FW: 220.34.37 Pomógł: 15 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Paź 2008 Posty: 304 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-13, 21:57
A to zmienia postac rzeczy. Napisalem ze moga, a nie ze to zrobia, poniewaz jeden sie przyczepi, a drugi nie
michalzxc
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-11-15, 15:38
Zna ktoś jakiegoś *pewnego sprzedawcę kodów do noki e51 (chodzi mi o link "sklepu")? Pacząc na komentarze osób na różnych forach, kilka osób dość aktywnych i z dużą liczba komentarzy (Co zmniejsza ryzyko, że to była ta sama osoba w kilku wcieleniach) polecało Linki kodujemy zgodnie z regulaminem
Czy ktoś z was kupował u nich kod?
*W sensie, że ktoś z was korzystał i może polecić.
Poza tym widziałem sporo reklam Linki kodujemy zgodnie z regulaminem , ale wszystkie praktycznie były pisane przez jej autora.
siemanko to jest pewniak:(www.unlock.fr.pl)Koszt to 140 zł ale działa bez problemów,sam ściągnąłem simlocka 2 dni temu!kod przysyłają Ci na maila,mi przysłali po jednym dniu!
Czy najlepiej będzie zapłacić te 150 zł za kod :( Ale nie bardzo mam ochotę tyle płacić ^^
Ale jak mam kupować coś co i tak nie będzie działać to się zmuszę
[/list]
opal21
Wysłany: 2008-11-17, 15:49
http://www.allegro.pl/ite...ii_e51_e66.html
czy ktoś już korzystał z karty, którą podał kolega?? Albo zna kartę, która chodzi bez problemowa na GSM przy sofcie 200.34.36?? Proszę o konkretne opinie. Z góry dzięki.
kiko
Sieć GSM: Era
Skontaktowałem się z osobami które zakupiły tą kartę na poprzedniej aukcji, obiecali ze napiszą jak dostaną i wytestują, lecz jeszcze nie dostałem konkretnych odpowiedzi poza jedną że nie działa Panu co ma locka w Play. Mam nadzieje że jeszcze ktoś napisze i da troszkę lepsze informacje.
kiko
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-11-17, 18:44
Ja podałem w poprzednim poście jaką sam kupiłem do Noki E51 z simlockiem na Play a simkartę mam z mobilkinga i ery i na obu działa świetnie.
opal21
Wysłany: 2008-11-17, 20:23
ale chodzi mi o tą wersje softu 200.34.36 czyli najnowsza można to sprawdzić wpisując *#0000# w telefonie i czy jakiś xsim chodzi na tym sofcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.