Sieć GSM: Era Pomógł: 53 razy Wiek: 23 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 920 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-08-17, 19:07 Skyfire
Wlasnie natknąłem sie na Skyfire, w zwiazku z tym ze Opery 9.5 nie bedzie (jak narazie) Skyfire jest ciekawym rozwiazaniem. Jak zapewnia producent przegladanie html ma odbywac sie identycznie jak na PC, czyli java, flash itp mają działać.
Na stronie
www.skyfire.com
znajdujemy informację, że wersja na Symbiana ma być dostępna w najbliższych miesiącach, niestety ilu nie wiadomo. Ale można zarajestrować sie jako testerzy BETA. I co najważniejsze ma to być darmowa przeglądarka. Choć powiem szczerze, że jeżeli bedzie tak jak piszą to nawet warto było by zapłacić parę groszy :P.
Z ciekawości zapisałem sie do beta testerów, wiec może niedługo napisze test jak to w rzeczywisości działa.
_________________ Twój post został usunięty, temat przeniesony do kosza koniecznie przeczytaj ten temat
Przed dodaniem tematu użyj opcji szukaj!.
Przeczytaj regulamin.
Jak pomogłem to wiesz co zrobic ;)
Philips Savy->Siemens C35->N3310->N3330->N7650->N7250i->N6230 i N6310i->N6280 i N9210i->N93->E51
Yeti
Sieć GSM: Play
Wysłany: 2008-08-17, 21:56
Miloby bylo dostac cos takiegow swoje lapki, ale... Czegos tu nie kumam, albo narazie Bete 2 moga pobrac tylko mieszkancy USA, a my musimy czekac, az racza nas poinformowac, ze projekt ruszyl w Polsce :(.
nie mam dostepu do torenta wiec jak ktos moze niech zrobi reup
a w nowej wersji 0.6, niestety trzeba byc zarejestrowany w skyfire tzn dostac na swojego maila hasło, wiec nawet nie wrzucam
_________________ Twój post został usunięty, temat przeniesony do kosza koniecznie przeczytaj ten temat
Przed dodaniem tematu użyj opcji szukaj!.
Przeczytaj regulamin.
Jak pomogłem to wiesz co zrobic ;)
Philips Savy->Siemens C35->N3310->N3330->N7650->N7250i->N6230 i N6310i->N6280 i N9210i->N93->E51
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.