mam nokie e51 wszystko to co dała siec sprzedaje bo mnie nudzi urzywałem jej tydzien ma simloka na orange całą gwarancje cena do negocjacji(ok 600) telefon moge wystawic na allegro i wysłac na całą polske
odpowiedzi prosze na mejla sony11@o2.pl
lub na forum
Sieć GSM: Era
FW: 200.34.36 Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 390 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2008-09-10, 22:35
mnie też nudzi, gdyby nie wifi i ładnie działająca opera, oraz nadzieja na firefox'a to chętnie bym go puścił, przepraszam że to mówie ale taka prawda!!! za mały wyświetlacz nie chce mi się nim bawić!! ;/
_________________ nokia 5110 -> sony cmd-J6 -> siemens S55 -> nokia 6230i -> nokia E51 -> next nokia mayby E71
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.