IgyPAP
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-11-07, 15:43
Mam telefonik doslownie od paru dni i zainstalowalem F-Secure zobaczymy jak sie bedzie spisywal.
shogunmaly
Sieć GSM: Era
FW: 30
Wysłany: 2008-11-25, 20:40
mam n95 i podłączyłem jako transfer danych do zawirusowanego kompa no stało się tak że z kartą pamięci mi nie uruchamia telefonu ponoć po instalce NetQina na telefon można włożyć karte pamięci i niby ma działać nie będzie się pokazywać apparcserverthread itd
aqq123
Sieć GSM: Play
Wysłany: 2008-11-28, 00:22 netqin
zainstalowałem sobie antywirusa netqin niby wszystko ok ale jak chce sobie aktualizować bazę nie widzi mojego AP tylko próbuje łączyć się przez pozostałe punkty dostępowe MMS (usunąłem wszystko prócz MMS i swojego AP) jak to zmienić żeby korzystał z sieci wifi do aktualizacji bazy internet na telefonie śmiga jak trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.