Czy ktoś z was może natrafił na jakiś program, który spełni moje oczekiwanie:
chciałbym by osoba dzwoniąca została "przechwycona" przez telefon i zamiast sygnału oczekiwania na odebranie słyszała wgrany w programie dźwięk - jest to możliwe? Z jednej strony wiąże się to z płaceniem już za czekanie na odebranie połączenia ode mnie ale z drugiej strony dzwoniący nie słyszy sygnału tylko wybraną przeze mnie melodię. Efekt taki jak usługi typu "Granie na czekanie" ale ja za takie usługi nie chcę płacić. Czy ktoś z was słyszał o takich lub podobnych programach?
Drugie pytanie: podobno jest jakiś program filtrujący połączenia przychodzące - proszę o namiary, jak się sprawuje? Czy można ograniczyć np. telefony z danego zakresu (np. +48 22 532****, +44* itd)
A może jeszcze inne tego typu programy są dostępne? Jeśli coś jest płatne proszę zaznaczcie jasno w odpowiedzi.
Pozdrawiam!
tomoa
Sieć GSM: Plus Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Paź 2008 Posty: 98 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-03, 11:04
Jeżeli chodzi o filtr połączeń jest fajny program "call filter', używam wersji 1.03 i jest ok. można przypisać numer, lub numer z gwiazdką. Można zastosować reguły, np. odbieraj te i te numery, resztę odrzuć (lub odwrotnie), lub odbieraj wszystkie oprócz anonimowych. Połączenia odrzuca przez odebranie i zakończenie rozmowy w jednej sekundzie. Czyli nie mamy nieodebranych rozmów. Z drugiej strony rozmówca usłyszy tylko sygnał zajętości i będzie miał w połączeniach, że odbył rozmowę. Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.