duch
Sieć GSM: Play
Wysłany: 2008-09-30, 13:58 visual radio
jak wejdę w visual radio w mojej noki to mogę słuchać tylko 2 stacje więcej mi nie odbiera
Jak wejdę w katalog stacji łączy mnie ale nie przez moją sieć weszłem w ustawienia by zmienić są wszystkie dostępne ale nie ma mojej sieci a do neta wchodzę przez swoją sieć bez problemu a co to jest ten ???identyfikator usługi wizualnej
Sieć GSM: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 269 Skąd: olsztyn
Wysłany: 2008-10-02, 21:25
... nie masz zasiegu poprostu, z zadnych pkt dostepowych nie korzystaj
_________________ BŁĄD CERTYFIKATU? = klik :)
push the button jeśli zasłużyłem
kama2343
Sieć GSM: Orange
FW: 100.34.20
Wysłany: 2008-10-03, 06:46
To ja mam inny problem. Kiedy mam katalog stacji i mam sieć wifi w zasięgu to i tak łącze się przez orange i nie dam rady tego zmienić :(
Chyba że coś sobie pominąłem ale nie mam takiej opcji w visual radio jak wyszukaj sieci wlan. Wie ktoś może co jest nie tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.