Ogólnie to trzeba zainstalować sip voip settings i sobie zmienić w ustawieniach (Profile Settings Allow VoIP overWCDMA na on
Hej. Zainstalowałem najnowszą wersję SVS ze stronki Nokii i nie mogę znigdzie w menu znaleźć ikonki czy też sposobu na odpalenie tej aplikacji. W instalukcji przeczytałem, że instaluje się w "Łączach" albo w "Ustawieniach" jednak ani tu ani tu tego nie mam. Czy to może być spowodowane faktem iż na telefonie mam Nokia Call Connect for Cisco?
bo zainstalowałeś najnowszą. A to jest niekompatybilne, mimo, że się instaluje. zainstaluj SIP_VoIP_Settings_v1_2_en i nie będzie problemu.
Ostatnio kupiłem sobie 200 MB od O2 w Szkocii żeby sprawdzić jak będzie działało. Baardzo poprawnie. Voip pięknie działa (SIP z voipdiscount) po 3g (3.5g też) po GSM chodzi Fring też bardzo poprawnie - no i mniej danych ściąga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.