Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-09-29, 11:59 Widoczny//Niewidoczny
siemka...
szukam i szukam i pare informacji znalazłem, ale chyba nei do konca...
1. Jak odpalam fona w trybie transferu - xplore nie widzi karty pamieci - tak ma byc ? - oczywiscie w viscie jest widoczna...
2. Czy żeby zainstalowac jakakolwiek aplikacje musze odpalic PCSUITE i tam z menedzera aplikacji ja odpalac czy moge to zrobic z poziomu telefonu ale jak odlacze go od kompa ?
3. Czy sa jakies skroty do xplora... np. kopiowalem plik instalserv z kart do c:sys:bin i musialem ta operacje powtorzyc 4 razy za kazdym razem wybierajac sciezke dostepu - kazdy kolejny katalog... cos robie zle ?
pzdr i nie bijcie jesli czegos nie zlalazlem
_________________ nie znam się na takiej elektronice użytkowej, wszystkie instrukcje step by step - mile widziane :D
Sieć GSM: Era
Wysłany: 2008-09-29, 12:29
1. jak odpalasz w trybie transferu to karta zostaje odłączona od koma i działa jak przenośna pamięć
2. możesz z poziomu telefonu
3. nie wiem czy są skróty..a co do tego kopiowania zaznaczasz-kopiujesz..idziesz do odpowiedniego folderu podświetlasz go i wklej :)
_________________ Potrzebny soft, film, gra, dzwonek. Napisz, może upne.
Sieć GSM: Era Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 269 Skąd: olsztyn
Wysłany: 2008-09-30, 09:55
poszukaj, napewno jest. zaznacz jakis plik i napewno jest kopiuj... moze chodzi ci o jakies gotowe skrypty ze automatycznie bedzie do danego folderu zawsze wrzucal to nie ma takiej mozliwosci.
_________________ BŁĄD CERTYFIKATU? = klik :)
push the button jeśli zasłużyłem
i musialem ta operacje powtorzyc 4 razy za kazdym razem wybierajac sciezke dostepu - kazdy kolejny katalog... cos robie zle ?
W x-plore do katalogu wchodzisz d-padem "w prawo", wychodzisz przez "w lewo"
A jak naciskałeś OK to wklejał od razu
Najłatwiej kopiować stojąc na pliku, nacisnąć 1, dojść do potrzebnego katalog tymi "w prawo" + "w lewo" i nacisnąć OK. Info o tym w którym jesteś katalogu masz na górnej belce x-plore.
_________________ post napisany i wysłany za pomocą:
E51 BS (no brand +hack), 4GB, Ucweb 6.1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.