szczególnie interesuje mnie krusell, czy dobrze spasowany? miałem podobnego tylko "cabrio" do N72 i spisywał się rewelacyjnie ale słabe było dojście do klawiszy po bokach.
Dostałem już ten futeralik i pierwszy minus jest taki że ciężko się wkłada i wyjmuje telefon Następny jest taki że ciężko włożyć go do kieszeni, przynajmniej pierwsze wrażenie zrobił takie a reszta to same plusy, fajny wygląd zewnętrzny bardzo miły w dotyku na zewnątrz i w środku
_________________ Siemens M35 => Nokia 3310 => Nokia 3330 => Siemens S55 => Nokia 7250 => Nokia 6600 => Nokia 6680 => Nokia 6280 i Nokia E51+4GB SanDisk
Sieć GSM: Era Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 05 Cze 2008 Posty: 36
Wysłany: 2008-07-15, 18:20
Futerał się trochę rozciągnie i po tygodniu już wkłada i wyjmuje się dużo dużo lżej.
Jedynie trochę ciężko włożyć do kieszeni ale to chyba przez ten rodzaj materiału i wystający napis Nokia dlatego łatwiej wsadzić do kieszeni do 'góry nogami'.
Ja też mam model krusell. Skóra się rozciągnie po paru dniach trzymania e nim fona. jedynce co może denerwować to "folia" na przodzie. przykleja się do telefonu i czasami nie wygląda to estetycznie.
dilmah
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-08-06, 10:20
Ja niedawno kupiłem rubber case na allegro. Prawie wszystko pasowało oprócz braku otworu na czujnik światła. Delikatnie wywierciłem dziurkę i tydzień wszystko grało. Potem poszła ordynarna rysa od tej dziurki przez pół ekranu. Po tygodniu też zaczęła schodzić gdzieniegdzie ta gumowa powłoka. Jednym słowem syf chiński a wszędzie na allegro podają, że towar oryginał. Wątpię, żeby Nokia zapomniała o otworze na czujnik światła.
Sieć GSM: Era Pomógł: 53 razy Wiek: 23 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 920 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-08-06, 11:34
dilmah, oryginalne akcesoria nokii dostepne sa na stronie producenta, i zapewniam cie ze zadne crystale i "kondony" nie sa Nokii. Również wszystkie akcesoria pakowane sa w tzw blistry... wiec opisem nie ma sie co sugerowac
_________________ Twój post został usunięty, temat przeniesony do kosza koniecznie przeczytaj ten temat
Przed dodaniem tematu użyj opcji szukaj!.
Przeczytaj regulamin.
Jak pomogłem to wiesz co zrobic ;)
Philips Savy->Siemens C35->N3310->N3330->N7650->N7250i->N6230 i N6310i->N6280 i N9210i->N93->E51
lukasm
Sieć GSM: Plus
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-08-28, 12:52
Witam
Chciałbym poznać opinię użytkowników kabury Nokia CP-68:czy jest dobrze zwymiarowana, czy umożliwia podłączenie słuchawek do telefonu, itp. Nie chciałem zakładać nowego tematu bo w tym pojawia sie dużo rzetelnych inormacji. Waham sie pomiędzy zakupem futerału Nokii a Krusella HORIZON.
WorkSon
Sieć GSM: Era
Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 5 Skąd: 034.Częstochowa
Wysłany: 2008-08-31, 12:49
Przydał by się spis kabur do naszej nokii, oczywiście firmowych najlepiej.
danrok
Wysłany: 2008-09-01, 15:46
crazeworm87 napisał/a:
Dostałem już ten futeralik i pierwszy minus jest taki że ciężko się wkłada i wyjmuje telefon Następny jest taki że ciężko włożyć go do kieszeni, przynajmniej pierwsze wrażenie zrobił takie a reszta to same plusy, fajny wygląd zewnętrzny bardzo miły w dotyku na zewnątrz i w środku
I jak się sprawuje pokrowiec? Jesteś z niego zadowolony? Ochrania telefon dobrze i nie rysuje się w nim?
Pozdrawiam.
asedas
Sieć GSM: Plus Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sie 2008 Posty: 7
Wysłany: 2008-09-03, 21:15
Ja mam crystala i sobie chwale. czarny, "gumowany".
plusy:
- idealnie przylega,
- idealnie chroni
- wygodny
- dobrze lezy telefon w dloni w nim, nie moze sie wyslizgnac
minusy:
- brak otworu na czujnik swiatla - rozwiazalem sam goracym gwozdziem wytapiajac otwor w casie [swietny plastik, nie ciagnie sie, nie smierdzi ;) dodatkowa rada: nigdy nie wierc w plastiku bo peknie...]
- guma moglaby być bardziej gumowa, ta ktora ja mam jest jakby imitacja gumy [tzn jak poloze na stole to jednak dosc latwo sie przesuwa jak na "gume"...]
ogólnie jestem bardzo zadowolony. mam tez wersje przezroczysta, ale z niej nie korzystam - czarna lepsza :) polecam...
Tomek
pokrowiec kwestia gustu.
Jestem zadowolony. telefon na poczatku cisano wchodził ale po krótkiej ekspoatacji wchodzi z lekkim oporem i tak powinno być. jakies 3 mm telefonu wystaje ale to nie jest przszkoda. Bardzo dobrze chroni telefon przed zarysowaniami. Nawet kiedyś spadł mi telefon na bedto w tym pokrowcu i nie ma ani śladu. Mogę go polecić.
jaix
FW: 100.34.20 Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 6
Wysłany: 2008-09-10, 17:51
@crazeworm87 a jak u ciebie z bocznymi przyciskami od podgłaszania i przyciszania, bo u mnie sie już trochę wytarły, według mnie ten futerał jest ogólnie godny polecenia tylko mógł by by trochę szerszy, ja podciołem troche te szwy co są na początku i efekt jest taki że sie trochę lżej wkłada i wyciąga.
Wiek: 52 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 2 Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 2008-10-08, 10:51 pokrowiec do E51
Ciekawe czy magnesy, które są zamontowane w niektórych pokrowcach (trzymają klapkę zmknięcia) nie szkodzą na układ elektroniczny telefonu lub głośnik itd.- właśnie taki zakupiłem i mam pewne wątpliwości.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.