j3sh
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-04, 18:42 YESSIM, Turbosim itp. opłaca się ?
Witam, ostatnio kupiłem telefon Nokia E51 z simlockiem na Erę. Byłem pełen nadziei, że da się obejść simlocka przez przejściówkę, jednak gdy zobaczyłem wielkość gniazda na kartę sim to się troszkę przeraziłem. Czy jest sens pakowania tego do telefonu? Jakie są szanse, że to zadziała? Mam zamiar go sprzedać i kupić nowy z simlockiem na Plus GSM. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to proszę pisać na GG:9857987 lub maila: j3sh@esports.pl. To tak na marginesie i czekam na wasze opinie.
venx
Sieć GSM: Play
Wysłany: 2008-10-05, 00:04
jeśli jesteś z okolic Katowic to chętnie sie z tobą zamienię ja mam fona z plusa.
telefon kupiony w czwartek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.