Hey,
Mam zainstalowane kilak certyfikatów potrzebnych mi do dostępu do hot spota na uczelni i w innych miejscach. Jednak potrzebuje usunąć jeden z nich żeby ponownie go zainstalowac. I stad sie bierze pytania czy jest jakis menedzer certyfikatow ? Lub w jakim miejscu sie instaluja ? Tak, zebym mogl go usunac.
Sieć GSM: Plus Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 974 Skąd: 2 K-ce ;]
Wysłany: 2008-10-06, 18:09
Nie wiem gdzie to można wywalić ale nie wystarczy zainstalować go jeszcze raz?
_________________ 3410>>3310>>3410>>T230>>A60>>EF81>>E51 + EP-630 + 8GB ULTRA :D Odpowiedzi na Wasze pytania
abadu
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-06, 21:11
Niestety wyskakuje, że nie mozna po raz drugi zainstalowc tego samego certyfikatu.
A sek w tym, ze podczas isntalacji wybralem przez przypadek ze jest to certyfikat nie tego do czego jest mi potrzebny. I teraz jest on dla mnie bezuzyteczny a do tego nie moge go ponownie tylko ze poprawnie zainstalowac.
Gdyby ktos bylby w stanie mi pomoc bylbym strasznie wdzieczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.