Wysłany: 2008-07-09, 09:39 Zamienię Nokie E50 na E51
Jak w temacie. Zamienie Nokie E50 na E51, najlepiej czarna lub srebrna, najchetniej nowa. Z doplata do 200zl. Moj telefon (e50) zakupiony w marcu w salonie Orange. Wszystko oryginalne. Nic nie ruszane wewnatrz telefonu. Zero sladow uzytkowania. Tylko klawiatura zostala wymieniona w serwisie Nokia na nowa, poniewaz stara sie wytarla, telefon zostal rowniez odkurzony. Czekam na propozycje na mail (hubertgal@gmail.com).
Sieć GSM: Plus
Wiek: 15 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 34 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-07-10, 18:48
bez obrazy, ale z taka doplata, to moze wiesz...
W plusie moj telefon stoi w abonamencie 30: 670zl, a twoj 70 :) Jedyne co za to dostaniesz to telefon z niedzialajacym lcd :P Pomysl logicznie a pozniej wyskakuj z takimi zarcikami xD Popatrz na allegro jakie sa ceny...
buchi
Sieć GSM: Play Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 10 Cze 2008 Posty: 135
Wysłany: 2008-07-10, 20:01
Nokia E50 na allegro za 300 zl, wygląd nówka sztuka, bez sim locka + 200 zł dopłata to 500 zł, dalej brakuje min. 100-150 zl zeby komukolwiek to sie oplacalo
Klawiature wymieniam przed sprzedaza telefonu, poniewaz klawisz "czerwona sluchawka" sie wytarl, co jest bardzo typowe dla tego telefonu. Z telefonem jest wszystko ok. Nigdy nie mialem z nim zadnych problemow. Zdjec nie wrzuce, bo nie mam na razie jak. Jak ktos jest zainteresowany, podalem maila, mozemy tam porozmawiac.
Sieć GSM: Plus
Wiek: 15 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 34 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2008-07-11, 16:29
e tam, wybrales pare telefonow w tym co do 1 mam watpliwosci :) Takie same hot oferty znajdziesz rowniez w przypadku e50. Zobacz gdzie sa oferty kupna i upieraj sie ze doplata jkest wystarczjaaca.... Ostatnio w vobisie jak kupowalem cyfrowke, zlookalem komoreczki wiszace nad aparatami, no i e51 839zl a e50 chyuba ponizej 500 takze to chyba jest roznica...
Wybrałem oferty telefonów, które mnie interesują. Poza tym nie szukam telefonu za 1000zl, skoro moge go kupić za 500 w takim samym stanie. Zreszta, poza tym, ze chce go zamienic, to chce tez go sprzedac, wiec nie wiem, o co cala ta dyskusja. Nie jestes zainteresowany to sie nie odzywaj. Proste. Ale widze, ze nie dla wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.