Sieć GSM: Sami Swoi
Wysłany: 2008-10-08, 21:24 Zamieszanie z aplikacjami
Witam
Używam E51 od 2 miesięcy, jak na razie wszystko jest ok ale przez ostatnie dni coś zaczyna szwankować. Zainstalowałem niedawno ok. 50 gier na kartę pamięci 8 GB i tak: komórka czasem się zacina, mam wrażenie, że wszystko wolniej chodzi. Kiedy wejdę w folder Instalacje, żeby włączyć jakąś grę, niektórych gier w ogóle tam nie widać (ale wszystkie widać w Menedżerze aplikacji) - muszę inne przenosić do innych folderów (np. Biuro), i wtedy to czasem pomoże - tzn. pojawiają się te, których nie było widać. Wygląda na to jakby ten folder Instalacje mieścił tylko określoną liczbę plików. Po za tym często one się mieszają i zmienia się ich kolejność - te, które chcę mieć na górze przemieszczają się na dół i tak w kółko - o co w tym chodzi ? Czy jest możliwość naprawienia tego bez konieczności przywracania k. zapasowej lub formata, ponieważ nie chcę mi się instalować tylu gier od nowa.
Quentin musisz zrozumiec że telefon to narzędzie którego głównym przeznaczeniem jest telfonowanie, zresztą jak sama nazwa wskazuje, natomiast gry, aparat, odtwrzacz mp3 i inne ciekawostki są tylko miłymi dodatkami z których CZASAMI się korzysta lub nie. Do grania służy PC lub konsola a tak na marginesie to obojętne czy 8GB karta wypełniona będzie aplikacjami czy zdjęciami to będzie muliło, odinstaluj przynajmniej 3/4 gier i wykorzystuj telefon z rozsądkiem, wszystkie ręce opadają
Sieć GSM: Plus Pomógł: 37 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 974 Skąd: 2 K-ce ;]
Wysłany: 2008-10-09, 20:52
riddick napisał/a:
Quentin musisz zrozumiec że telefon to narzędzie którego głównym przeznaczeniem jest telfonowanie, zresztą jak sama nazwa wskazuje, natomiast gry, aparat, odtwrzacz mp3 i inne ciekawostki są tylko miłymi dodatkami z których CZASAMI się korzysta lub nie. Do grania służy PC lub konsola
według mnie jest to względne do czego komu ma służyć telefon - zależy tylko i wyłącznie od użytkownika a nie od tego co Ty napiszesz. Może tak Ty sądzisz ale nie musisz narzucać Twojego toku myślenia innym. Ja mało co gram na PC a na fonie lubie sobie poszpilać :D
I mam więcej niż 10 gier :P
Ale oczywiście zgadzam się, trzeba pamiętać że symbian w pewnym sensie przypomina windowsa - im więcej syfu tym bardziej muli
_________________ 3410>>3310>>3410>>T230>>A60>>EF81>>E51 + EP-630 + 8GB ULTRA :D Odpowiedzi na Wasze pytania
Sieć GSM: Sami Swoi
Wysłany: 2008-10-11, 11:38
Heh, rzeczywiście odinstalowałem kilka i jest lepiej... Ale jeszcze jedno pytanko: usunałem pewna gre, ale została ona dalej w Menedżerze aplikacji. Gdy próboje ja usunać tam, wyskakuje bład o treści "Nie dało się usunać" - co to może być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.