od kilku dni mam pewnien nazwijmy to "problem" z telefonem, mianowicie: zostawiam telefonik wieczorem naladowany, rano po niego siegam jest wylaczony a bateria praktycznie zdycha.. i zielonego pojecia nie mam czemu sie tak dzieje...
Yoss
Sieć GSM: Orange Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 25
Wysłany: 2008-09-29, 10:50
Sprawdź, czy nie masz zbyt wielu aplikacji otwartych w tle (przytrzymaj klawisz z "domkiem") lub stale aktywne połączenia (WLAN / BT)
smashthedj
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-09-29, 10:56
niby nie.. teraz zauwazylem ze wyswietlacz czasem nie gasnie od razu (tj tak jak zawsze) tylko dluzej swieci... swoja droga z 3 dni temu wrzucilem irremote i "zlamalem" system (tak jak bylo opisane na forum).. ale czy to mialoby wplyw nie wiem.. irremote nie uzywam i wiekszosc czasu tel lezy, czasem tylko zagram sobie z jakas gre ale to i tak minuty sa..
a mzoe to wina handy wi.. tylko czemu w dzien bateria nawet nie wskazywala rozladowania w rano czapa...
Yoss
Sieć GSM: Orange Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 25
Wysłany: 2008-09-29, 11:26
smashthedj napisał/a:
3 dni temu wrzucilem irremote i "zlamalem" system (tak jak bylo opisane na forum)..
To raczej odpada - zrobiłem tak samo i nie wpłynęło to na żywotność baterii
smashthedj
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-09-29, 11:29
odinstalowalem to handy wi i zobaczymy.. moze programik mial w konfigu wlaczone stale monitorowanie wifi czy cos, czas pokaze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.