ale przy kliknięciu na opcję scan w lewym dolnym roku pokazuje się error. Co zrobić?
zworo
Sieć GSM: Orange
Wysłany: 2008-10-01, 22:25
no to Ci pomoge:P problem tkwi w tym ze aktualne sterowniki na to nie pozwalaja - musisz miec starsze do ktorych juz daje Tobie link..
http://odsiebie.com/pokaz/650377---f7bb.html
1. wgraj NSS
2. potem powyzsze sterowniki
3. mozesz juz w NSS zmienic Product Code wg instukcji z tamtej strony i cala reszta tez..
Pieczok
Sieć GSM: Plus
Wysłany: 2008-10-01, 22:42
Niestety dalej to samo "scan of product error" a sterowniki do których link podałeś są starsze niż zainstalowane na moim komputerze...Dalej nic nie wiem.....
[ Dodano: 2008-10-02, 12:41 ]
Jeżeli ma ktoś jakiś pomysł proszę pisać. Przeglądając internet zauważyłem że podobny problem pojawia się częściej może warto się temu bliżej przyjrzeć...;)
FW: 100.34.20 Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 55 Skąd: Dom
Wysłany: 2008-10-03, 08:08
pobierz z neta najnowszego nnsa i popróbuj parę razy podłączyć oczywiście w trybie pc suit i powinno wskoczyć tak nieraz jest
zworo
Wysłany: 2008-10-03, 09:37
i wlasnie o to chodzi ze starsze, tak ma byc.
robisz tak: usun wszystko co ma napis nokia z DODAJ/USUN PROGRAMY... Zrestartuj kompa. Instalujesz NSS, potem te steronwniki.. nie instaluj teraz NSU bo zmieni stery na nowsze. odpalasz NSS i powinno hulac, ja tez mialem jakis czas z tym problem a ten sposob znalazlem na jakims zagranicznym forum i poskutkowal. Jak juz zmienisz PC to mozesz wgrywac NSU.
Pieczok
Sieć GSM: Plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.