Forum użytkowników telefonu nokia E51.Na naszym forum pomożemy Ci rozwiązać problem z telefonem nokia. Przed zakupem telefonu nokia E51 wejdz i zapoznaj sie z opiniami uzytkowników.
Znajdziesz tu także tapety, wygaszacze, Gry i inne.

| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Statystyki | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Zniknela czesc kasy z konta
Autor Wiadomość
st4ik 

Wysłany: 2009-11-21, 12:33   Zniknela czesc kasy z konta

Witam.
Chcialem opisac swoj ostatni problem. Dysponuje telefonem Nokia e51 ze zlamanym symbianem. Mam oczywiscie sporo zainstalowanych aplikacji, sporo pobranych z tego forum.
Moj telefon dziala w sieci orange - na karte "nowe orange go". Ostatnio z konta zniknela mi pewna kwota 2 cyfrowa. Praktycznie sama z siebie. Sporo korzysrtam z internetu lecz zawsze wykupuje sobie pakiety. Postanowilem sprawe zglosic do Bok orange. Otrzymalem odpowiedz, ze kwota nie moze zostac zwrocona, poniewaz korzystalem z mobilnej telewizji na telefonie - co oczywiscie nie mialo miejsca. Zostalo do mnie wyslane pismo (na adres domowy), z ktroego moge sie odwolac. (pismo jeszcze nie dotarlo do mnie)
Oczywiscie mam zamiar sie odwolac. Zastanawia mnie tylko skad wzieli ta telewizje mobilna ?
Czy mozliwe jest, ze przez jakis program telefon sam sie laczyl z telewizja ?
Moze ma ktos jakis pomysl co moglo sie stac ?
Pozdrawiam :)

lukaszm 
D3l!

FW: 400.34.011
Wysłany: 2009-11-22, 11:52   

mozliwe ze masz jakas aplikacje ktora pobiera internet z pakietu lub z poza niego lub skonczyl ci sie pakiet i zaczeło brac. Sprawdz kazda aplikacje nawet te co są wylaczone

michero 

FW: 200.34.36
Wysłany: 2009-11-22, 13:11   

Hm, może oglądałeś youtube i to ci wchłonęło kasę? Ale nie wiem czy yt podchodzi pod mobilną telewizję:)

Owned 

FW: 200.34.36
Wysłany: 2009-11-22, 15:10   

michero napisał/a:
pod mobilną telewizję:)
Teoretycznie nie. Jednakże czego nie próbują nam wcisnąć konsultanci, aby nie zwrócić nam należnych kosztów.. Moim zdaniem pieniążki przepadły.

Kliknij, to naprawdę nic nie szkodzi.. A dla dzieci ma wielkie znaczenie. http://www.pajacyk.pl/index.php

st4ik 

Wysłany: 2009-11-23, 12:38   

Wlasnie rozchodzi sie o to, ze nic nie ogladalem. Pakiet internetowy mmialem wazny. Wczesniej takich numerow nie mialem, a osatnio nic w telefonie nowego nie instalowalem. Sprobuje sie odwolac od tego pisma, ktore do mnie przyjdzie. Eh wszedzie zlodzieje....

Odpowiedz do tematu