Wysłany: 2009-11-21, 12:33 Zniknela czesc kasy z konta
Witam.
Chcialem opisac swoj ostatni problem. Dysponuje telefonem Nokia e51 ze zlamanym symbianem. Mam oczywiscie sporo zainstalowanych aplikacji, sporo pobranych z tego forum.
Moj telefon dziala w sieci orange - na karte "nowe orange go". Ostatnio z konta zniknela mi pewna kwota 2 cyfrowa. Praktycznie sama z siebie. Sporo korzysrtam z internetu lecz zawsze wykupuje sobie pakiety. Postanowilem sprawe zglosic do Bok orange. Otrzymalem odpowiedz, ze kwota nie moze zostac zwrocona, poniewaz korzystalem z mobilnej telewizji na telefonie - co oczywiscie nie mialo miejsca. Zostalo do mnie wyslane pismo (na adres domowy), z ktroego moge sie odwolac. (pismo jeszcze nie dotarlo do mnie)
Oczywiscie mam zamiar sie odwolac. Zastanawia mnie tylko skad wzieli ta telewizje mobilna ?
Czy mozliwe jest, ze przez jakis program telefon sam sie laczyl z telewizja ?
Moze ma ktos jakis pomysl co moglo sie stac ?
Pozdrawiam :)
mozliwe ze masz jakas aplikacje ktora pobiera internet z pakietu lub z poza niego lub skonczyl ci sie pakiet i zaczeło brac. Sprawdz kazda aplikacje nawet te co są wylaczone
Wlasnie rozchodzi sie o to, ze nic nie ogladalem. Pakiet internetowy mmialem wazny. Wczesniej takich numerow nie mialem, a osatnio nic w telefonie nowego nie instalowalem. Sprobuje sie odwolac od tego pisma, ktore do mnie przyjdzie. Eh wszedzie zlodzieje....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.